Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Το φυσικό αέριο και η Πάργα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ - ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
=======================================
Οι πολίτες του Δήμου ΠΑΡΓΑΣ ενώνουν τη φωνή τους με αυτή των πολιτών της ΠΕΡΔΙΚΑΣ και των ΣΥΒΟΤΩΝ στον αγώνα τους κατά της εγκατάστασης του Εργοστασίου Συμπίεσης Φυσικού Αερίου που σχεδιάζεται να γίνει στην περιοχή μας, στο πλαίσιο του έργου ITGI (αγωγός φυσικού αερίου Τουρκίας-Ελλάδας-Ιταλίας) της Ποσειδών ΑΕ (ΔΕΠΑ 50%-EDISON ΙΤΑΛΙΑΣ 50%). Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που ζούμε σ' αυτόν το τόπο, σ' αυτήν την περιοχή μεγάλου φυσικού κάλους και ομορφιάς, με πλούσια πανίδα και χλωρίδα, που οφείλουμε και πρέπει να τη προστατεύσουμε για να τη παραδώσουμε βιώσιμη στις επόμενες γενιές. Η καθολική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής αυτής έχει επενδύσει στον τουρισμό όλες τις οικονομίες του. Γι' αυτό λέμε ΝΑΙ στην συνέχεια της τουριστικής δραστηριότητας και της ποιοτικής ανάπτυξης του τόπου μας και ΟΧΙ στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της τουριστικής περιοχής μας.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
ΒΕΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ , ΔΗΜΑΚΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ,ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ , ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΛΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ.
---------------ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ---------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: