Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ σας πολύ καλή δουλειά.

<<Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας , διενεργήθηκε επιχείρηση για την καταπολέμηση του φαινομένου της οργανωμένης μορφής δορυφορικής πειρατείας μέσω Ιντερνετ.
Η επιχείρηση διενεργήθηκε στην Αθήνα , όπου συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, και ένας (1)αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παράβαση των διατάξεων «ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ-ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ- ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ-ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ»
Ειδικότερα, από την εταιρεία «ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΙΣ ( MULTICHOICE ) ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» υπεβλήθη μήνυση κατ’ αγνώστων χρηστών Διαδικτύου (ΙΝΤΕΡΝΕΤ), οι οποίοι με χρήση ειδικών δικτυακών συσκευών τύπου DREAMBOX , υποκλέπτουν, αποκρυπτογραφούν και διανέμουν οργανωμένα και παράνομα μέσω Διαδικτύου σε έτερους χρήστες ΙΝΤΕΡΝΕΤ-κατόχους ομοίων δικτυακών συσκευών τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα του μπουκέτου καναλιών της εταιρείας NOVA .
Οι ανωτέρω παράνομες υπηρεσίες προσφέρονται σε χρήστες του διαδικτύου έναντι αγνώστου χρηματικού ποσού, χαμηλότερου της νόμιμης μηνιαίας συνδρομής για το μπουκέτο NOVA , πράξεις που οδηγούν στην απώλεια κερδών τόσο για την εγκαλούσα εταιρία όσο και για το Ελληνικό Δημόσιο, ενόψει της μεταξύ των υπάρχουσας σύμβασης.
Σύμφωνα με έκθεση της εταιρίας «ΜΟΥΛΤΙΤΣΟΪΣ» που επισυνάπτεται στην σχετική μήνυση της, το Ελληνικό Δημόσιο έχει υποστεί κατ’ εκτίμηση οικονομική ζημία για τα έτη 2008 και 2009 ανερχόμενη στο ποσό των -31.520.000- ευρώ.
Κατόπιν των ανωτέρω, και μετά από ηλεκτρονική ανάλυση των ψηφιακών ιχνών κλιμάκια Αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας διενήργησαν νομότυπες έρευνες στις κατά τόπους οικίες των κατηγορουμένων όπου και διαπιστώθηκε ότι την χρονική στιγμή της έρευνας διαμοίραζαν παράνομα σε πλήθος χρηστών μέσω Ι NTERNET ηλεκτρονικά «κλειδιά» αποκωδικοποίησης-αποκρυπτογράφησης πρόσβασης στις συνδρομητικές υπηρεσίες του μπουκέτου τηλεοπτικών καναλιών NOVA .
Υπολογίζονται με έκθεση από την μηνύουσα εταιρεία ότι οι χρήστες του Ιντερνετ που παίρνουν παράνομα τα ηλεκτρονικά «κλειδιά» αποκωδικοποίησης-αποκρυπτογράφησης πρόσβασης στις συνδρομητικές υπηρεσίες του μπουκέτου τηλεοπτικών καναλιών NOVA ανέρχονται σε 100.000....>>

Διαβάστε την συνέχεια στη σελίδα astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: