Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι.

Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολουθήσαμε στο δημοτικό στάδιο Πάργας. Οι δύο μας ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 , ένα αποτέλεσμα που αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες.

Οι πιτσιρικάδες της Ένωσης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλλαν το ρυθμό τους. Στη συνέχεια η ομάδα του Αστέρα άρχισε να ανεβαίνει. Δοκάρι από τον Σαμαρτζή από πλεονεκτική θέση.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι ''μπέμπηδες'' άνοιξαν το σκορ με σκόρερ τον Χρήστο Παΐλα πλασάροντας ιδανικά το τερματοφύλακα του Αστέρα.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια αλλαγή για την ομάδα του Αστέρα. Ο Χαμάλογλου πέρασε στην θέση του Αθανασιάδη. Στο 55΄ ο Γιοχάλας νίκησε το τερματοφύλακα της Ένωσης και ισοφάρισε ύστερα απο ωραία πάσα του Χαμάλογλου.
Όμως οι "μπέμπηδες" δεν το έβαλαν κάτω. Στο 58' λεπτό ο Νικολάου φεύγοντας από κανονική θέση έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ένωση.
Οι πιτσιρικάδες της Ένωσης άρχισαν σιγά σιγά να κουράζονται καθώς όπως ξέρουμε παρατάχθηκαν με εντεκάδα ανάγκης καθώς έλειπαν τουλάχιστον 5 βασικά στελέχη της και ο προπονητής της κ. Πασχοδήμας αφού ήταν καλεσμένοι από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός .
Για τον Αστέρα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Τούσης Πέτρος ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 με ένα πανέμορφο γκολ.
Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού κύλησαν ήρεμα και η ισοπαλία άφησε ευχαριστημένες και τις δυο ομάδες.
Η ομάδα της Ένωσης έχει παράπονα για μια φάση που ο επιθετικός της Νικολάου υποδείχθηκε σε θέση offside και ήταν σε προφανής θέση για γκολ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Ανθούσας: Δημόπουλος, Βέκιος Μ., Μελίδης, Τούσης Β.,Δήμακος, Αθανασιάδης(Χαμάλογλου), Βέκιος Θ., Σαμαρτζής(Τούσης), Ντάλλας, Γιοχάλας, Κύργιος(Αποστόλου),
Ένωση Πάργας: Ευθυμίαδης Α.,Μπέλλος, Ρέπανης, Λικάι, Ζώτος, Βερλέτης, Ευθυμιάδης, Χριστοδούλου, Νικόλαου, Τούσης(Σκάρπος), Παΐλας

Από τη σελίδα anthousa-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: