Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Πρεμιέρα, 180 Μοίρες.

   Η πρεμιέρα της νέας ταινίας «180 Μοίρες» που αρκετό κομμάτι του έργου έχει γυριστή στην Πάργα θα γίνει την Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010. Είναι μια κωμωδία με σκηνοθεσία του Νικόλα Δημητρόπουλου και σενάριο Γεώργιος Ανδρέου, στην ταινία πρωταγωνιστούν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Παναγιώτα Βλαντή, Μιχάλης Μαρίνος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Καρρά, Σοφία Φαράζη.
   Περιληπτικά στο έργο: Η Άννα είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα, παγιδευμένη σ' ένα γάμο που δεν της προσφέρει τίποτα. Δυστυχώς για την ίδια, ο Γιάννης, ο άνδρας της, δίνει μεγαλύτερη σημασία στις επιχειρήσεις του και στη συλλογή έργων τέχνης, διατηρώντας παράλληλα σχέση με την γραμματέα του. Όλα θα αλλάξουν, όταν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του Γιάννη στη Νέα Υόρκη, ένας διαρρήκτης, ο Βασίλης, θα μπει στο σπίτι τους. Στην προσπάθεια της να τον ακινητοποιήσει, η Άννα θα καταστρέψει το γραφείο του συζύγου της και μαζί ορισμένα από τα ανεκτίμητα αντικείμενα της συλλογής του. Το απρόσμενο αυτό περιστατικό θα βγάλει την Άννα από το λήθαργο της και σε μια τρέλα της στιγμής, θα αποφασίσει να το σκάσει μαζί με το διαρρήκτη. Το ταξίδι που θα ξεκινήσει, θα την φέρει αντιμέτωπη με τη ζωή και τα λάθη της, ενώ η παρουσία του Βασίλη θα λειτουργήσει ως καταλύτης στην προσπάθεια της να τα ξαναβρεί με τον εαυτό της και να αλλάξει τη ζωή της 180 μοίρες!
Από τη σελιδα galutrailers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: