Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ένα γράμμα για την παραλία Βάλτου.

    «...Κύριε Αρχηγέ !!!
Εδώ θα σε δω πόσο επιβάλλεσαι,ή.....κάνεις στραβά μάτια.
Πολύ φοβάμαι το δεύτερο,για το οποίο δεν θα αφεθεί στην Μοίρα του και....ίσως κινδυνέψεις να βρεθείς εκεί, που δεν φαντάζεσαι(κατηγορούμενος δηλαδή),
γιατί το γνωρίζεις.
Αναφέρομαι για το γεγονός ότι τώρα τελευταία τριγυρίζει μία πληροφορία, η οποία επιβεβαιώνεται στο έπακρο ΑΡΧΗΓΕ μου,ότι στην πιο πολυσύχναστη παραλία της '' νύφης ''της Ηπείρου,της Πάργας δηλαδή,θα χορηγηθούν δύο άδειες jet-ski στην πλάζ ΒΑΛΤΟΣ.
Επειδή το μέρος αυτό αποτελεί και την Πατρίδα σου,θέλει τώρα την παρέμβασή σου.
Όπως γνωρίζεις,η συγκεκριμμένη παραλία της ΠΑΡΓΑΣ θεωρείται ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΗ και ως εκ τούτου Αρχηγέ μου,θα πρέπει να της αποδώσουμε όλοι τα προσήκοντα.
Για πάρα πολλά χρόνια,επί πολλών Κυβερνήσεων,δεν τόλμησε κανείς να προβεί σε ένα τέτοιου είδους εγχείρημα, καθώς οι λόγοι προφανείς.
Εάν αποφασιστεί θετικά από την όποια επιτροπή,η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και να μην έλθει επιτόπου για Αυτοψία,να ξέρει ότι όλα αυτά, θα της βγούνε ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!!!.
Την ΠΑΡΓΑ την Αγαπάμε,και θέλουμε να την Απολαμβάνουμε ημεδαποί και αλλοδαποί,έτσι γραφική, όπως την έφτιαξε η φύση, Αρχηγέ μου.
Θα με διαβάσεις και σε άλλα BLOGS,και θα με γνωρίσεις ίσως....εκεί,
που θα δικάζεται υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού λουομένου,εξαιτίας αυτού.»

Από το Blog, peiratikoreportaz.

Δεν υπάρχουν σχόλια: