Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τρίτη ήττα ο Απόλλων Πάργας.

   Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Όμηρος Νεοχωρίου και μάλιστα εκτός έδρας όπου επιβλήθηκε με 1-2 του Απόλλων Πάργας ο οποίος γνώρισε παράλληλα την τρίτη ήττα του σε ισάριθμα ματς. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν στο 13 με το γκολ του Ε. Βάσσιου δεν κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα αφού ο Λαγός με δυο δικά του γκολ (42 και 65), χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Ο Απόλλων Πάργας από το 48΄ λεπτό έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάσσιου Δ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπάμπης, Αηδόνης, Κολοκούρας (81 Θόδωρης), Μάρκος (82 Ρούσσης), Κουμανάκος, Ε. Βάσσιος, Νταής, Δ. Βάσσιος, Βλαχόπουλος (46 Πασχοδήμας), Λουκούμης, Α. Βάσσιος.
ΟΜΗΡΟΣ: Σπυρόπουλος, Χόντος (79 Τζάμαλης), Κάκκος, Παναγιωτόπουλος, Μπούσγος, Μιχάλης, Λαγός, Τσαγιάννης, Σεραφίγγος (62 Νικολακόπουλος), Τσιφογιαννόπουλος (89 Δημόπουλος), Παπανικολάου.

Διαιτητής ο κ. Γρατσάνης με βοηθούς τον κ. Νίκου και τον κ. Μανούρα της ΕΠΣ Τρικάλων
Παρατηρητής ο κ. Κάτσιος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Αναδημοσίευση από τις σελίδες,  periferiako, και prevezasports.

Δεν υπάρχουν σχόλια: