Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αθλητική Ένωση Πάργας.

Η 2η Αγωνιστική Β' Ε.Π.Σ.Π.Λ. Β' όμιλος 2010-2011
ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0

   Σπουδαία νίκη με 4-0 απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα της Λούτσας πέτυχε η ομάδα μας στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της σε ένα γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο οι οποίοι στο τέλος την αποθέωσαν για την ωραία εμφάνιση.
   Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πασχοδήμας είχε στήν διαθεσή του όλους τους νέους παίχτες της ομάδας είχε όμως να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες του Φώτη Ζαγοράκη και του Χρήστου Βερλέτη οι ποδοσφαιριστές όμως που χρησιμοποιήθηκαν κατάφεραν να μήν καταλάβει κανείς τις δύο αυτές σημαντικές απουσίες και με σωστή τακτική αγωνιστική πειθαρχία πάθος και σοβαρότητα πέτυχαν πολύ εύκολα τέσσερα γκόλ χωρίς να κινδυνέψουν ουσιαστικά σε καμία στιγμή του αγώνα.
   Τόν χορό τών γκόλ άνοιξε ο Ανδρέας Λούκας στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ ενώ τον δείκτη τού σκόρ διπλασίασε ο Σπύρος Χαλκής με ψύχραιμο πλασέ, το τρία μηδέν πέτυχε και ο Ηλίας Ιωάννου με δυνατό αριστερό σούτ μέσα απο την περιοχή και πλάγια δεξιά ενώ το τελικό σκόρ διαμόρφωσε και πάλι ο Ανδρέας Λούκας με πέναλντυ που κέρδισε ο μόλις 15 ετών Ηλίας Ιωάννου ύστερα από ένα εκπληκτικό σόλο από δεξιά.
   Η διαιτησία του αγώνα παίρνει άριστα ενώ με τόν ίδιο βαθμό βαθμολογούνται και οι δύο επόπτες.
   Η νίκη αυτή δίνει πλέον άλλο αέρα στην ομάδα μας και ντοπάρει ψυχολογικά τους νεαρούς παίχτες μας εν' όψη του ντέρμπυ του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα που όλοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναδημοσίευση από το Blog,  fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: