Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εφημερίδα η Πάργα.

   Ένα ακόμα τεύχος της εφημερίδας ‘’Η Πάργα’’ κυκλοφορεί. Πρόκειται για την περιοδική έκδοση του συλλόγου Παργινών της Αθήνας για τους μήνες Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος (αριθμός φύλλου 73). Στην εφημερίδα εκτός από την πολύ όμορφη φωτογραφία της Πάργας του 1926 κατά την λιτανεία της εικόνας της Κοίμησης της Θεοτόκου επιστρέφοντας από το νησί, στο πρώτο φίλο, θα διαβάσετε για τη ζωή του αρχιδούκα Λουδοβίκος Σαλβατόρε Λορένα των Αψβούργων.
   Τα περιεχόμενα της εφημερίδας είναι: κοινωνικά, μικρές ειδήσεις, το αναγνωστικό της νοσταλγίας, Παργινές συνταγές – Harry Osborne, στο «γνωρίζετε ότι» Παναγία Σουμελά, Μανιάκης Νικόλαος, η δεξίωσης εις την Ιταλική πρεσβεία 1940, Κωνσταντίνος Δ.Καραμούτσος, επιτυχόντες Πανελληνίων εξετάσεων Δ.Λ.Π και το φωτορεπορτάζ στην τελευταία σελίδα. Όπως είναι γνωστό η εφημερίδα συντηρείται οικονομικά, αποκλειστικά από δωρεές και διανέμεται δωρεάν, για να την διαβάσετε και να την ενισχύσετε απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου Τηλ.2105225788, φαξ.2105237773.

Δεν υπάρχουν σχόλια: