Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αστυνομικό τμήμα Πάργας.

   Δεν θα κλείσει από ότι διαβάζουμε το αστυνομικό τμήμα της Πάργα.  Έντονες φήμες τελευταία λένε ότι λόγο έλλειψης αστυνομικών θα κλείσει  μαζί με αρκετά τμήματα στην Ήπειρο.

«...Ποιοί αστυνομικοί σταθμοί καταργούνται στην Ήπειρο

   Καταργούνται 296 αστυνομικοί σταθμοί σε ολη την χώρα. Συμπεριλαμβάνονται και Σύμφωνα με την υπ΄αριθ.7001/2/1435-ξε από 26-11-2010 Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ.Β΄1901/3-12-2010 καταργούνται οι κατωτέρω Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια Ηπέιρου:
-Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γότιστας, Τύριας, Λογγάδων, Γραμμένου, Πεντολάκκου, Δωδώνης, Παρακαλάμου, Κεφαλόβρυσου, Πωγωνιανής, Κτισμάτων, Βήσσανης, Καστανής, Βροσίνας, Καλεντζίου, Χουλιαράδων, Καρυών, Τσεπέλοβου, Μολυβδοσκέπαστου, Αρίστης, Βοτονοσίου, Κεφαλοχωρίου και Αγίας Παρασκευής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.
-Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Νεράιδας, Αγίων Πάντων και Κεραμίτσας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
-Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίου Σπυρίδωνα, Ανέζας, ΄Ανω Καλεντίνης, Κομποτίου, Πέτα, Νεοχωρίου, Ροδαυγής, Σκουληκαριάς, Αγνάντων και Ανεμορράχης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας...»

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, policenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: