Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Απόλλων Πάργας, Θοδωρής Πασχοδήμας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ

   Ο Θοδωρής γεννήθηκε την 1η Δεκέμβρη του 1994 και είναι γιός του Γεράσιμου Πασχοδήμα παλαιού ποδοσφαιριστή του Αστέρα Ανθούσας και γραμματέα σήμερα του Π.Σ. Ένωση Πάργας και της Ρενάτας Κούλικ που κατάγεται από την Πολωνία. Από μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο του οποίου τα μυστικά έμαθε από τα έξη του χρόνια στην σχολή ποδοσφαίρου της Ένωσης κάτω από την καθοδήγηση του θείου του Γιώργου Πασχοδήμα.
   Η ποδοσφαιρική του πορεία ξεκίνησε με τα χρώματα του Αστέρα Ανθούσας ώς μέλος της παιδικής ομάδας το 2005. Την επόμενη χρονιά το 2006 αγωνίστηκε με τα χρώματα της παιδικής ομάδας του Άρη Μαργαριτίου.
   Το 2007 φόρεσε ξανά την φανέλα του Αστέρα Ανθούσας στήν Α' Ε.Π.Σ.Π.Λ. βοηθώντας ουσιαστικά στην σωτηρία της και την παραμονή στην κατηγορία.
   Το 2008 συμμετείχε ώς ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πάργας που φόρεσε πρώτος την φανέλα της ομάδας μας σε επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ' Ε.Π.Σ.Π.Λ.
   Το 2009 η Ένωση αγωνίζεται στην Β' Ε.Π.Σ.Π.Λ. και ο Θοδωρής βγάζει μάτια με την απόδοση του αναγκάζοντας τον προπονητή της μικτής ομάδας να τον καλέσει και να αποτελέσει μέλος της  βοηθώντας με την πληθωρική του παρουσία να φτάσει στον ημιτελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος. Την ίδια χρονιά είναι μέλος της σχολικής ομάδας του Λυκείου Πάργας που έφτασε στην προημιτελική φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος.
   Όλη αυτή η εξέλιξη δεν άφησε αδιάφορες μεγάλες ομάδες της περιοχής αλλά και των Αθηνών οι οποίες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να τον εντάξουν στην δύναμή τους ο ίδιος όμως και η οικογένεια του αποφάσισαν πώς δέν ήταν χρόνος για το μεγάλο βήμα και προτίμησαν να αγωνισθεί ώς δανεικός στην μεγάλη ομάδα της πόλης μας τόν Απόλλωνα Πάργας του οποίου αποτελεί αναντικατάστατο μέλος, και παρά τις φετινές δυσκολίες αποτελεί φωτεινό παράδειγμα πρός μίμηση ώς πρός το πάθος την συνέπεια την αγωνιστική πειθαρχία αλλά και το ήθος που επιδεικνύει.
   Ευχόμαστε ολόψυχα στόν Θοδωρή να είναι υγιείς να πετύχει σε όλους τους στόχους του και να θυμάται πάντα την σχολή που του δίδαξε τα πρώτα βήματα.

Αναδημοσίευση από το Blog,  fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: