Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Άλλοι τρώνε και άλλοι πληρώνουν και στην Πάργα.

«...Αυξήσεις φωτιά στην Πάργα

   Κατά 235% αυξάνει τα τέλη ύδρευσης ο Δήμος Πάργας προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής.
Η εισήγηση έφτασε αιφνιδιαστικά στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην πρώτη ουσιαστική συνεδρίαση του σώματος και χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση, ούτε η παραμικρή συζήτηση ακόμη και στο τοπικό συμβούλιο.
   Μάλιστα κατά πληροφορίες, το θέμα δεν αναγράφονταν με ακρίβεια στην ημερήσια διάταξη, γεγονός που προκαλεί ακόμη περισσότερα και σοβαρότερα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε την λειτουργία της η νέα Δημοτική Αρχή.
   Η αύξηση θεωρείται κάτι παραπάνω από υπερβολική και το κόστος της, ειδικά για τους επιχειρηματίες της Πάργας θα είναι δυσβάσταχτο.
Συνάμα ερωτήματα προκαλεί ο τρόπος αδειοδότησης καταστημάτων στην παραλία της Πάργας, καθώς φαίνεται ότι ένα καθεστώς αναρχίας και εξυπηρετήσεων δυστυχώς διαιωνίζεται...»

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, epiruspost.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η προκλητική επίδειξη εξουσίας δεν θα περάσει. Πολλά θα μπορούσε να γράψει κανείς για το δείγμα γραφής του δημάρχου.
Το αίτημα –Α π α ί τ η σ η των κατοίκων της Πάργας είναι να δημοσιευθεί η κατάσταση των οφειλετών από τα τέλη ύδρευσης.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να μάθουμε, όπως έγινε και παλαιώτερα, αλλά εάν το δημαρχείο δεν αναρτήσει, και δεν δοθούν στη δημοσιότητα , μπορεί να τους εξαναγκάσει σ’ αυτό ο κάθε ενδιαφερόμενος και μάλιστα με περισσότερο από έναν τρόπους.

Υ.Γ
Για την απίθανη περίπτωση να μην λάβουν γνώση οι αρμόδιοι την παραπάνω ανάρτηση του Blog καθώς και το σχόλιο θα το παραλάβουν και γραπτώς από το 26840.22460 που είναι το FAX του δημαρχείου.

Mpampis είπε...

Έχει δίκιο, συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατασταση της αληθειας η αυξηση αφορα μονο στο παγιο τελος υδρευσης και οχι στο κυβικο που σημαινει μια επιβαρυνση 35 ευρω το χρονο επιχειρηματιες μου... ΚΕΡΒΕΡΟΣ