Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πάργα ποδόσφαιρο.

«...ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 4-1

   Νίκη με σπουδαία βαθμολογική σημασία πέτυχε σήμερα η ομάδα μας με σκόρ 4-1 στο γήπεδο Πάργας και αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Ανθούσας.
Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο παρακολούθησαν τους δύο συμπολίτες να αναμετρούνται σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τελικό νικητή τήν Ένωση που προηγήθηκε μέ 1-0 στο 30' λεπτό με πέναλντυ που εκτέλεσε ο Θανάσης Αθανασίου.
Το δύο μηδέν πέτυχε ο ίδιος παίκτης με κοντινό σούτ στό 55΄ ενώ το τρία μηδέν έγινε με ωραία γυριστή κεφαλιά του Σπύρου Χαλκή στό 70΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φώτη Ζαγοράκη το τέταρτο γκόλ για την Ένωση ήρθε με αυτογκόλ στό 80΄.
Η ομάδα του Αστέρα κατάφερε να μειώσει το σκόρ με ωραίο σούτ του Ηλία Λιάλιου στό 92΄.
Η ομάδα μας με την νίκη της αυτή έφτασε τους 20 βαθμούς και την άλλη Κυριακή ταξιδεύει στόν Άγιο Γεώργιο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα...»

Αναδημοσίευση από το Blog, fc-parga-united.

«...Απόλλων Πάργας-Φιλοθέη Αρτας 0-3

   Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Φιλοθέη Αρτας πέρασε νικηφόρα με 3-0 από την έδρα του ουραγού Απόλλων Πάργας. Ο Κολιός στο 28' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στη συνέχει ο Παπάς με δυο προσωπικά του τέρματα (34' 82') διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο Χριστογιάννης αποβλήθηκε στο 89' για λογαριασμό της Φιλοθέης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαγεωργίου (82' Παπανικολάου), Α. Βάσσιος, Κολοκούρας, Μάρκος, Κατσαούνης, Βέκιος (48' Παππάς), Νταής, Β. Βάσσιος, Σερίφης, Δημ. Βάσσιος, Θόδωρος (72' Πετρονάννος).
ΦΙΛΟΘΕΗ: Παπαχρήστος, Κολιός, Θ. Γιαννούλης, Ιωάννου, Μαγκλάρας, Μπιρμπίλης (83' Σ. Γιανούλης), Παπάς (81 Λέκος), Νικοπολίδης, Νταλάκας (74' Νίκαρης), Χρηστογιάννης, Σταμάτης...»

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, periferiako.

Δεν υπάρχουν σχόλια: