Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το νερό…νεράκι…στην Πάργα.

Αναδημοσίευση από το Blog, sardelas.

«...Ύδρευση στην Πάργα

   Ειχαμε υποσχεθει οτι θα ξαναμιλαγαμε για το θεμα της υδρευσης στον Δημο Παργας μετα της νεες αυξησεις κατα 235%
Ρωταμε λοιπον τον δημαρχο κ.Λιολιο και εμεις με την σειρα μας. Γιατι κυριε Δημαρχε να πληρωσουμε εμεις την σπαταλη και την "μαγκια"ορισμενον καλοπληρωτον επιχειρηματιων στην Παργα?

   Γιατι κυριε Δημαρχε να πληρωσουμε εμεις αυτους που ηδη ξερετε οτι δεν εχουν υδρομετρητες στης οικιες τους και στης επιχειρησης  η τους εχουν μονιμος χαλασμενους?
Γιατι κυριε Δημαρχε να πληρωσουμε εμεις τους κυριους που το καλοκαιρι γεμιζουν ολοκληρες πισινες και θησαυριζουν χωρις να πληρωνουν μια ειτε στην υδρευση ειται στα τελη του Δημου?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΙΟΛΙΟ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ?
   Να πληρωσουμε ΓΙΑΤΙ? Μηπως για την εξυπηρετηση που εχουμε στην υδρευση που για να βρεις τον υπευθυνο στην Παργα πρεπει να κανεις αιτηση στο Υπουργειο.
Πας στο γραφειο του στον Δημο και το βρισκεις μονιμος κλειστο γιατι ο λεβεντης εχει αραξει στο σπιτακι του. Μηπως για την εξυπηρετηση που εχουν οι συμπολιτες μας που για μια βλαβη στην υδρευση πρεπει να ψαξεις τους υπαλληλους στης καφετεριες η στα καταστηματα που διαθετουν και πιο ευκολα τους βρισκεις εκει παρα στο Δημαρχειο. Μηπως για την κουρασει και την βαρια εργασια που περνουν αυτοι οι ανθρωποι στο τμημα της υδρευσης στην Παργα που απο της 11 κατεβαζουν ρολλα και την εχουν κανει για τα σπιτακια τους.
   Για πιο λογο κ.Λιολιο να πληρωσουμε εμεις τουσ τζαμπατζηδες?
Αλλα διαπιστωνουμε οτι και εσεις μια απο τα ιδια ειστε.
ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΛΜΙΑ (Αλλα στα δικα σας θεματα διεκδικειτε το κλειστο επαγγελμα της επιχειρησης απο την οποια προερχεστε) Οσον αφορα τωρα στην φαινομενικη Αντιδημαρχο Παργας κ.Ριζου  και λεμε φαινομενικη διοτι ειναι γνωστο πλεον οτι απλα αποτελει την βιτρινα του τιτλου γιατι αλλος ειναι αυτος που κινει τα νηματα και περνει της αποφασης στην ΠΑΡΓΑ.
   Καλο θα ηταν κ.Ριζου στα Δημοτικα συμβουλια να εχετε και αποψη και γνωμη οταν καταθετουν προτασεις στα κρυφα για αυξηση των τελων της υδρευσης και οχι απλα να κουνατε καταφατικα το κεφαλι λεγοντας σε ολα ναι. Αν και για να ειμαστε ειλικρινεις δεν περιμεναμε και κατι καλυτερο απο εσας διοτι χρονια Δημοτικη Συμβουλος  την ιδια τακτικη εφαρμοζατε.ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΛΗΣΑΝ και οτι πει η κλαδικη του ΠΑΣΟΚ. Επισης επειδη ο Παργινος κοσμος δεν μασαει κουτοχορτο πια το ποιηματακι σας που φωναζετε στην τοπικη κοινωνια(ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΤΩΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ)να το πουλησετε αλλου.Ξυπνησε ο κοσμος αγαπητη μας κ.Αντιδημαρχος  αλλου αυτα.Αδριαντα δεν θα σας κανουμε οτι και να πειτε.
Επισης εδω να σημειωσουμε  οτι και η αντιπολιτευση δεν παει πισω γιατι και αυτη στο Δημοτικο Συμβουλιο οταν ηρθε το θεμα της αυξησης των τελων εκαναν την παπια.

   Καλουμε ολους τους συμπολιτες μας στον νεο καλλικρατειο Δημο Παργας να αντιδρασουμε και να μην τους αφησουμε να μας ρουφηξουν το αιμα. Φτανει πια η κοροιδεια. Δεν θα πληρωσουμε εμεις της βιλες και της επιχειρησης  τους για να θησαυριζουν αυτοι

Καλουμε ολους τους πολιτες να μην πληρωσει κανεις λογαριασμο υδρευσης
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ
Να μπει ενα τελος στην κοροιδεια τους

Υ.Γ  Αλληθεια τα παιδια του λαου που χαθηκαν?
Που πηγε η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΗΡΩΣΕΙ?
(τωρα που στο καστρο της Παργας δεν υπαρχει καθολου σημεια σας βολευει?Αυτο για καποιου που διαμαρτυρονταν.

Η ΑΤΙΘΑΣΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΓΑ...»

Αναδημοσίευση από το Blog, sardelas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: