Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αποχώρηση Απόλλων Πάργας.

   Παρατέθηκε ο Απόλλων Πάργας από το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Μέχρι τώρα στους 17 αγώνες του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει μόνο τρίς βαθμούς με μία νίκη (Απόλλων Πάργας-Άρης Φιλιατών 1-0) και 16 ήττες. Η ομάδα θα συνέχιση να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ερασιτεχνική κατηγορία της Πρέβεζας Λευκάδας με μείων έξη Βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες στον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας.

Απόλλων Πάργας-Πρέβεζα 0-4

   Σαρωτική η ομάδα της Πρέβεζας στην Πάργα η οποία κέρδισε την τοπική ομάδα,Απόλλων,με το ευρύ 0-4.Οι ουραγοί μέχρι το 37' αντιστάθηκαν στην υπεροχή των Πρεβεζιωτών,όμως ο Ναστούλης άνοιξε το σκορ και στο 54' διπλασίασε τα τέρματα του.Στο 73' ο Μηλιώνης έγραψε το 0-3 και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει με αυτό το σκορ,ο Καντίου στο 84' έκανε το τελικό 0-4. Διαιτητής ήταν ο κ.Στεφάνου (Θεσπρωτίας).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαγεωργίου (73' Παπανικολάου), Παππάς, Κολοκούρας, Μάρκος, Κατσαούνης, Ε. Βάσσιος, Νταής, Βέκιος, Α. Βάσσιος, Α. Βάσσιος, Θοδωρής.
ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανούσης, Χόικας, Μάρκος, Μπούκουρας, Θ. Δήμας (80' Πάσχος), Δ. Δήμας, Νίκου, Ναστούλης, Καντίου (82' Μπρούβας), Μηλιώνης, Νάτσης (61' Αντωνόπουλος).
Αναδημοσίευση από τη σελίδα, periferiako.

Π.Σ Ένωση Πάργας - Κεραυνός Πέτρας 3-0

   Κάνοντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει για ακόμη μία αγωνιστική έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Πέτρας με σκόρ 3-0 σκαρφαλώνοντας ακόμη πιό ψηλά στόν βαθμολογικό πίνακα φτάνοντας τους 26 βαθμούς ενώ η ομάδα του Κεραυνού κόλλησε για ακόμη μια αγωνιστική στούς 30.
Τα γκόλ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Αλέξης Ιωάννου με κεφαλιά στό 27' ενώ στο 65' ο Βαλάντης Σκάρπος διπλασίασε τον δείκτη του σκόρ με μια ακόμη κεφαλιά, το 3-0 διαμόρφωσε στό 78' ο Άκης Ντάλλας με πλασέ. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται πάλι στο γήπεδο Πάργας την ομάδα του Α.Ο. Φιλιππιάδας το Σάββατο 19-2 στίς 15:00 το απόγευμα.
Αναδημοσίευση από το Blog,  fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: