Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τουαλέτες σκύλων οι αυλές σχολείου...Πάργας.

ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΓΑΣ

   Στο Α'  δημοτικό σχολείο Πάργας, μερικοί κάτοικοι της περιοχής χρησιμοποιούν την επάνω αυλή για τουαλέτα και παιδική χαρά των σκύλων τους. Δημιουργώντας πολλά προβλήματα στα μικρά παιδιά όταν παίζουν στην αυλή και στο σκάμμα του σχολείου τους, γεμίζοντας με ακαθαρσίες σκύλων τα ρούχα τους και τα χέρια τους, ή και ψύλλους στο σώμα τους. Έτσι ταλαιπωρούνται τα μικρά παιδιά με φαγούρα και εξανθήματα και όταν τα τρέχουμε στους γιατρούς ακούμε πάντα το ίδιο, μην πηγαίνετε τα παιδιά σας εκεί που υπάρχουν σκυλιά, αλλά εκεί είναι το σχολείο τους τί να κάνουμε, και παρά τις εκκλισεις των δασκάλων αυτοί συνεχίζουν το ίδιο πράγμα.
Η Πάργα είναι ένα μικρό μέρος, και παρά πολύ κοντά υπάρχουν πολλά μέρη για να διασκεδάσουν τα σκυλάκια χωρίς τα παιδιά μας να έχουν φαγούρα και εξανθήματα. Είναι άδικο τα μικρά παιδιά να ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο.
Πιστεύουμε  διαβάζοντας και οι ίδιοι αυτό να καταλάβουν το πρόβλημα που δημιουργούν ίσως και χωρίς να το ξέρουν. Παρακαλούμε να σταματήσουν να παγαίνουν τα σκυλάκια τους στις αυλές του σχολείου. Αλλά να τα πηγαίνουν για την ανάγκη τους κάπου άλλου που δεν ενοχλούν την δημόσια υγεία και τα παιδιά μας να χαίρονται το σχολείο τους. Γιατί το σχολείο είναι μια χαρά για αυτά και όχι ένα μέρος με ακαθαρσίες και φαγούρα, είναι το μέλλον τους εκεί, και τι αναμνήσεις θα έχουν για το παιχνίδι στο διάλειμμα.
 
ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

2 σχόλια:

Mpampis είπε...

Θα πρέπει να απευθυνθείτε στο Δήμο Πάργας, για την άμεση τοποθέτηση πινακίδων που θα απαγορεύουν την βόλτα των κατοικίδιων μέσα στα σχολεία. Και τους παραβάτες θα τους αναλάβει η αστυνομία Πάργας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Mpampis συμφωνω με εσας οσον αφορα την τοποθετηση των πινακιδων, αλλα μονο με αυτο δεν θα συμμορφωθουν, πρεπει μαλλον να υπωστουν καποιες κυρωσεις (π.χ. προστιμα) για να καταλαβουν, κατι το οποιο πιστευω και εγω θα το αναλαβει η Αστυνομια, πιστευω δηλαδη..