Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Τα υλικά ύδρευσης του Δ.Πάργας.

«...Ανακοίνωση του Δημάρχου Πάργας

   Ο Δήμαρχος Πάργας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πάργας κ. Αντώνη Γκοροβέλη επισκέφτηκαν την Τοπική Κοινότητα της Χόχλας και ήρθαν σε επαφή με μια τραγική εικόνα.
Υλικά της ύδρευσης σε αφθονία διάχυτα παντού, υλικά που έχουν πληρωθεί από τους συμπολίτες μας και η πρώην Διοίκηση τα περιφρονούσε με την συμπεριφορά της.
Εδόθη άμεσα εντολή για την περισυλλογή του υλικού, αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η περισυλλογή. Τέτοιες πρακτικές μας οδήγησαν στην σημερινή δύνη οικονομική κατάσταση.
Η σημερινή Διοίκηση έχει εκ των προτέρων πάρει αποστάσεις από τέτοιες συμπεριφορές. Το Δημοτικό Ταμείο είναι ιερό και οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε και να το διαχειριζόμαστε συνετά.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ...»

Αναδημοσίευση από το Blog, sardelas.


«...ΣΤΗΝ ΧΟΧΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΥΛΙΚΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ;

Αγαπητό Blog Epirusgate

   Στην πρώην κοινότητα χόχλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, που δεν είχε ημερομηνία, και που αναρτήθηκε στο site στις 16-03-2011/2.15μμ ο κος Αθ. Λιόλιος με τον κο Αντ.Γκοροβέση είδαν «..Υλικά της ύδρευσης σε αφθονία διάχυτα παντού….». Δεν θα ήταν καλύτερα αν μαθαίναμε και την συνολική αξία των υλικών που ανακάλυψαν οι παραπάνω κύριοι; Μήπως η ανακάλυψη έγινε ύστερα από τηλεφώνημα κατοίκου; Στο σπίτι του κρεμασμένου πάντως όλοι ξέρουμε αγαπητοί μας, ότι δεν μιλάνε για σχοινί. Έπρεπε να σκεφθείτε την παροιμία μιά και με την ‘’ ύδρευση’’ υπάρχει η εκκρεμότητα της είσπραξης των οφειλετών στην Πάργα. Παρά τα πολλά σχόλια, δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, δεν μεριμνούν για την είσπραξη όπως έχουν υποχρέωση, δεν ανακοινώνουν και ποσά και ονόματα αλλά αυξάνουν τα τέλη κατά 235% και βγάζουν ανακοινώσεις για τα υλικά που ‘’βρέθηκαν’’ στην χόχλα. Είναι αλήθεια ή όχι κύριοι ότι οι οφειλές για ύδρευση στην Πάργα ανέρχονται σε αρκετές Εκατοντάδες χιλιάδων Ευρώ; Τι κάνατε για το θέμα αυτό; Η ανακοίνωση πάντως καταλήγει με το ‘’πομφώδες’’ ότι«Το Δημοτικό Ταμείο είναι ιερό και οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε και να το διαχειριζόμαστε συνετά.». Εμείς κύριε Λιόλιο πόσο θα περιμένουμε για να δούμε να εφαρμόζονται και στην Πράξη ακριβώς αυτά που γράφετε με την δική σας ανακοίνωση; Η ερώτηση δεν είναι ρητορική και περιμένουμε απάντηση. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Αναγνώστης...»

Αναδημοσίευση από το Blog, epirusgate.

1 σχόλιο:

Preveza-Thesprotia είπε...

Δεν πιστεύω πως ο Δήμαρχος πήγε από μόνος του εκεί, σίγουρα προηγήθηκε κάποια ειδοποίηση εκ μέρους κατοίκου ή της κοινότητας....Δεν νομίζω μία μέρα να σηκώθηκε και να είπε,.. για να φέρω γύρα όλα τα χωριά να δω που υπάρχουν προβλήματα...Και καλά αφου αυτα υπάρχουν ήδη από την πρηγούμενη δημοτική αρχή εκεί, όταν ο κ.Λιολιός προεκλογικά πήγε από χωριό σε χωριό και σιγουρα και εκεί, μην μου πείτε δεν πήρε τίποτα είδηση για την κατάσταση στην χόχλα...Τέλος πάντων, το καλό είναι πως απομάκρυνε τα ύλικα.Μιας και λέμε για ύλικα ύδρευσης, κάλα θα έκανε αφού έχει τα ονόματα των οφελειτών να τους <> και όχι να τους αφήνει ετσι αν θέλει να μιλάει περι νομιμότητας και ευθήνης και έπειτα να κατεβάσει τα τέλη πάλι, ακου εκεί 235% πιο πολύ, και καλά 40 ως 50 το πολύ πιο πάνω, αλλά 235...έλεος..