Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Μαθήματα οδικής συμπεριφοράς.

If Flashplayer 9.0.98 or later was working, you would see the live webcam here....

   Δείτε και πάρτε μαθήματα σωστής οδικής συμπεριφοράς για αυτοκίνητα, ποδήλατα, πεζούς, και τράμ από τους πολίτες αυτής της πόλης. Όλοι οδεύουν στην θέση τους με τους πεζούς να έχουν πάντα προτεραιότητα έναντι των αυτοκινήτων, χωρίς κόρνες και νεύρα. Πολύ θα ήθελα να μάθω πως το καταφέρνουν αυτοί και όχι και εμείς. Ένας ποδηλατοδρόμος κατασκευάστηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά τι το θέλεις γέμισε παρκαρισμένα αυτοκίνητα μόνο τράιαλ μπορείς να κάνεις πάνω από αυτά. Διαδικτυακή κάμερα στο Άμστερνταμ του TERENA (Πανευρωπαϊκός Οργανισμός των Ερευνητικών & Εκπαιδευτικών Δικτύων που έχει στόχο την προώθηση και ανάπτυξη προηγμένων εφαρμογών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της έρευνας και της εκπαίδευσης). Η κάμερα βρίσκετε στην περιοχή  Koningsplein.

1 σχόλιο:

Preveza-Thesprotia είπε...

Καλα, για να φθασει η Ελλαδα, οι Ελληνες σε τετοιο σημειο παραδειγματικης συμπεριφορας πρεπει να περασουν καμποσα χρονια ακομα...διοτι παρατηρειται εντονη ελλειψη παιδειας πανω στην οδηγηση εκ μερους των Ελληνων. Σε αυτο συμβαλλει ομως και λιγο η οχι σε ολες τις περιπτωσεις εφαρμογη του νομου σε περιπτωση παραβασης απο την Αστυνομια ωστε να φοβαται ο κοσμος τις κυρωσεις και να οδηγαει ποιο σωστα και ασφαλες,πειθαρχεια λοιπον....ενω θα πρεπε και οι σχολες οδηγησης να αλλαξουν τον τροπο διδασκαλιας τους και να απαιτειται μεγαλυτερο χρονικο διαστημα για αποκτηση του διπλωμτος, π.χ. εχετε δει τις σχολες οδηγησης Ελλαδας και Γερμανιας, καμια απολυτως σχεση μεταξυ τους.
Παντως οσο να ναι σε σχεση με παλαιοτερες εποχες εχει βελτιωθει καπως η κατασταση στην Ελλαδα...