Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Πάργας Παρουσιάζει...

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Πάργας
Παρουσιάζει το έργο, των Θ.Παπαθανασίου και Μ.Ρέππα.
«Μπαμπάδες με ρούμι»
Παίζουν με σειρά παρουσίασης.
Βάσω: Βέκιου Σταυρούλα
Χρήστος: Άκης Φιλίππου
Τζένη: Άντα Τομάνι
Βέσκα: Μία Πήβιτς/Ελίνα Τούση
Ρόη: Ηλέκτρα Ανδρέου
Παναγιώτης: Στέφανος Γιοχάλας

Φωτισμός – Μουσική: Νίκος Αναστασιάδης
Φροντιστές: Ειρήνη Στέλιου, Άγγελος Βέργος
Θεατρική διδασκαλία: Αγγελική Γκίκα κ΄ Πέτρος Δέσκας

Παραστάσεις: Στο πνευματικό Κέντρο Πάργας.
6-7-11-13-14 Απριλίου και ώρα 20:30.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6989453872

   Λίγα λόγια για το έργο από τη σελίδα politistikikinisi: Πρόκειται για ένα έργο με καυστική σάτιρα της σύγχρονης νεοελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο, με απίθανες καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τον θεατή να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.
   Ο Πάτερ φαμίλιας είναι ετοιμοθάνατος αλλά οι γιοι και οι νύφες του καταστρώνουν κι όλας σχέδια πως θα μοιράσουν και πως θα επενδύσουν το βιός του «μακαρίτη». Και γίνεται η Μεγάλη Σφαγή. Ποιος θα φάει τα πιο πολλά, ποιος θα εξαπατήσει τον άλλον. «Επί πτωμάτων» για το χρήμα «Ο θάνατος σου η ζωή μου, η ανέλιξη μου κι η καταξίωσή μου». Απόπειρα φόνου! Τυμβωρυχία! Ανατριχιαστικά πράγματα συμβαίνουν στο έργο. Οι ήρωες είναι αμοραλιστές, κυνικοί, χωρίς συνείδηση, χωρίς αισθήματα ταμένοι όλοι στο μεγάλο στόχο: το χρήμα. Αυτό το κοινωνικό καρκίνωμα οι συγγραφείς το περνούν μέσα από το φίλτρο μιας πανέξυπνης φάρσας με αστυνομική πλοκή, με μαύρο χιούμορ και έναν καταιγισμό από ξεκαρδιστικές ατάκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: