Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Φιλικά παιχνίδια η Ένωση Πάργας με Μεσοπόταμο.

Ικανοποίηση από τις δοκιμές παικτών.

   Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας των ανδρών Γιώργος Πασχοδήμας για τη κατάσταση  της ομάδας στά δύο φιλικά με τόν Μεσοπόταμο που έγιναν Τρίτη και Πέμπτη σε Μεσοπόταμο και Πάργα αντίστοιχα, η όμαδα μας έδειξε πολλά καλά στοιχεία που ικανοποίησαν τον προπονητή παρ' ότι βρισκόμαστε στην αρχή της μεταβατικής περιόδου και το επίπεδο του αντιπάλου πολύ υψηλό αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα για την νέα σεζόν.
Οι δύο προπονητές Χριστοδούλου και Πασχοδήμας είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλούς νέους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Μετά το τέλος του αγώνα στην Πάργα ο Γιώργος Πασχοδήμας έδωσε ρεπό στούς παίκτες για τις διακοπές του Πάσχα και το ραντεβού γιά δύο τρία φιλικά ακόμα μέχρι το τέλος Απριλίου ορίστηκε για την Τρίτη μετά το Πάσχα.
Γιά την ιστορία τα δύο παιχνίδια έληξαν με το ίδιο σκόρ 4-1 υπέρ της ομάδας του Μεσοποτάμου

Αναδημοσίευση από το Blog, fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: