Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αποφάσεις Δημοτικού συμβουλίου Πάργας.

Αποφάσεις και συμβάντα της συνεδρίασης του 
Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας (Δευτέρα 16 - 5 -2011)

   Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε (συγχωρέστε μας τυχόν λάθη  ή παραλείψεις), το Δημοτικό Συμβούλιο  Πάργας (την Δευτέρα 16 - 5 -2011) πήρε τίς εξής αποφάσεις :

   * Ψήφισε νέο κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.
   * Όρισε εκπρόσωπο του Δήμου στο φορέα διαχείρισης του Αχέροντα τον Δήμαρχο.
   * Καθόρισε την τιμολογιακή πολιτική του δήμου στην χρήση τμημάτων αιγιαλού για την τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής και για παραχώρηση τμημάτων αιγιαλού για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων ως εξής: όλες οι παραλίες 8€ ανά τετραγωνικό και για την παραλία του Βάλτου όρισε ως τιμή τα  10€ ανά τετραγωνικό.

    *Το Δημοτικό Συμβούλιο,  σχετικά με το θέμα της παραχώρησης παραποτάμιας ζώνης - πεζοδρομίων- σε επαγγελματίες, αποφάσισε την  χρέωση 5€ έως 9 € ανά τετραγωνικό στους επαγγελματίες στα δημοτικά διαμερίσματα: Αμμουδιάς, Μεσοποτάμου, Λούτσας, Βουβοποτάμου, Καναλακίου.
    *Αποφασίστηκε  η παραχώρηση του κοινοτικού γραφείου Σκεπαστού, για χρήση στον πολιτιστικό σύλλογο του Χωριού καθώς και η παραχώρηση  χρήσης στην εκκλησιαστική επιτροπή του Κορωνοπούλου του παλαιού δημοτικού σχολείου του χωρίου.
   * Η συμμετοχή  του Δήμου στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρία Ανάπτυξης Νότιας Ηπείρου ορίστηκε στο ποσό των 5000€.
    *Αποφασίστηκε το στήσιμο μεγάλων διαστάσεων πινακίδας στηην Πάργα, στο χώρο του ΟΤΕ όπου θα τοποθετηθούν όλες οι διαφημιστικές πινακίδες καταλυμάτων, καταστημάτων εστίασης, κ.τ.λ..
    *Τέλος τέθηκε  σε έκτακτο θέμα , ο ορισμός θέσης για λειτουργία Λαϊκής αγοράς στην πόλη της Πάργας. Ορίστηκε ως θέση λειτουργίας της λαϊκής αγοράς ο χώρος - πλατεία μπροστά από το ΙΚΑ Πάργας.

   Στα παραλειπόμενα  η ένταση που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, όταν έγινε αναφορά από σύμβουλο της μειοψηφίας σε προεκλογικές εξαγγελίες του δημάρχου για πρόσληψη σε θέσης εργασίας στο Δήμο μόνο των άξιων και των ικανών και όχι των φίλων και των παιδιών τους. Δέσμευση η οποία δεν εφαρμόστηκε, αλλά απεναντίας έπραξε τα αντίθετα από τις δεσμεύσεις - εξαγγελίες του.

Αναδημοσίευση από το Blog, kanalakiprevezas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: