Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Λαχειοφόρος Απόλλων Πάργας.

   Λαχειοφόρο αγορά έχει οργανώσει ο Απόλλων Πάργας για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας στην επομένη αγωνιστική χρονιά. Ο τυχερός της κλήρωσης θα κερδίσει ένα σκάφος Ranieri Shark 17 αξίας 21.000 ευρώ,  με μηχανή Mercury εξήντα ίππων. Ο λαχνός κοστίζει επτά ευρώ και έχει επάνω του δυο τετραψήφια μπερδεμένα νούμερα. Τυχερός θα είναι αυτός που ο αριθμός του λαχείου του θα είναι ίδιος με τα τέσσερα τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού του Λαϊκού λαχείου της κλήρωσης της 30 Αυγούστου 2011. Ο τυχερός μπορεί να παραλάβει το δώρο του εντός τριών μηνών από την κλήρωση.
Τρέξτε να προλάβετε οι λαχνοί εξαντλούνται, και καλή σας επιτυχία.

1 σχόλιο:

Αναγνώστης είπε...

Όποιος έγραψε την τελευταία γραμμή που προτρέπει τους αναγνώστες
«Τρέξτε να προλάβετε οι λαχνοί εξαντλούνται, και καλή σας επιτυχία.»
να μας επιτρέψει, φιλικά, να του πούμε ότι δεν είναι καθόλου προσεκτικός, δεν έχει καθόλου μνήμη , δεν ζει στην Πάργα και υποτιμά την μνήμη όλων των Παργινών .
Όπως και να έχει το πράγμα και ότι να συμβαίνει θα θυμίσουμε σε όλους ότι, Αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ,και σύμφωνα με την επικρατούσα στην κοινωνία άποψη, οι παλαιότερες κληρώσεις
Δ Ε Ν Η Τ Α Ν Α Δ Ι Α Β Λ Η Τ Ε Σ.
Κανείς δεν συμφωνεί με το ‘’ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΩΡΙΖΟΜΕΝ’’.
Πρέπει επομένως να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ όσοι θα σκεφτούν να αγοράσουν λαχνούς και ΟΧΙ να τρέξουν να προλάβουν γιατί κανείς μα κανείς δεν μας εγγυάται ότι δεν θα δούμε μια από τα ίδια και πάλι, ιδικά στην σημερινή εποχή.
Καλύτερα λοιπόν θα ήταν να πούμε Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η και πάλι
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η.