Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζονται οι Παργινίστας να καθαρίσουν την Πάργα.

   Πολίτες και υπεύθυνα άτομα της περιοχής, θα μαζευτούν πέρα από κάθε χρώμα, παράταξη και προεδρεία να καθαρίσουν την Πάργα. Παίρνοντας χρόνο από τις δουλειές τους θα κάνουν την πρώτη προσπάθεια καθαρισμού της πόλης. Πολλά τα αρνητικά σχόλια για την καθαριότητα που γράφονται σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο από τουρίστες που επισκεύτηκαν την Πάργα. Πολλοί είναι αυτοί που γράφουν με θαυμασμό για την Πάργα, τις παραλίες και το φιλόξενο περιβάλλον αλλά διαμαρτύρονται για την καθαριότητα της. Το νέο Δημαρχείο στο Καναλάκι αδιαφορεί πλήρως παρ΄όλες τις προσπάθειες των εδώ τοπικών συμβούλων. Πολλά τα χρήματα που συλλέγονται από δημοτικούς φόρους (αν τετραγωνικό μέτρο σε εκατοντάδες τουριστικά καταλύματα στο λογαριασμό της ΔΕΗ), και το 2% από το κέρδος των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά καθαριότητα μηδέν.
   Περισσότερα νέα για τους Παργινίστας στις επόμενες μέρες. Πρέπει όλοι να ενταχθούμε σε αυτή την ομάδα για το καλό της Πάργας του τουρισμού και των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: