Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ένωση Πάργας - ΠΑΣ Σφακιώτες 0-1 .

   Στήν πρώτη επίσημη εμφάνιση η Ένωση  έδειξε γιατί φέτος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.
Παρά την ήττα της με 1-0 από μια ομάδα που αγωνίζεται στήν πρώτη κατηγορία και θεωρείται φαβορί για την άνοδο στο περιφεριακό η Ένωση πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια και δημιούργησε ευκαιρίες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά η εμπειρία και η ικανότητα τον ποδοσφαιριστών τών Σφακωτών τους έδωσε τελικά μια πολύ δύσκολη νίκη με σκόρ 1-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
   Το γκόλ για τους Σφακιώτες ήρθε στο 35' με κοντινό πλασέ  σε μια χρονική στιγμή που η Ένωση αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγο τραυματισμού του Θανάση Αθανασίου.
Το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε κυρίως με πολές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου όπου κυριάρχησε η δύναμη και το παθος .
   Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες αφού όπως τόνισε στο ρεπορτάζ ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Πασχοδήμας μονάδικος στόχος για  φετος είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία και η ομάδα θα  δουλέψει  πολυ σκληρά στις επόμενες 20 ημέρες ώστε να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθμήματος  της Β' Κατηγορίας.
Η διαιτησία του αγώνα βαθμολογείται με άριστα.

Αναδημοσίευση από το Blog,  fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: