Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απόλλων Πάργας – Κεραυνός Θεσπρωτικού.

Απόλλων Πάργας – Κεραυνός Θεσπρωτικού 3-0.

Ο Απόλλων Πάργας σε κέφια παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο νίκησε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κεραυνό Θεσπρωτικού με σκορ 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Μουστάκα  από την αρχή  του αγώνα έδειξε την διάθεση της παίζοντας δυνατά και ουσιαστικά  δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Κεραυνού έτσι πέτυχε γρήγορα γκολ και η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Απόλλωνα να  είναι μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε δυνατά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Λένη, και ενώ όλοι περίμεναν ο αγώνας να εξελισσόταν σε ντέρμπυ ο Απόλλων πέτυχε δυο ακόμα τέρματα. Τα γκολ του αγώνα στο 19 ο Begari  με πλασέ, στο 61 ο Σερίφης Μ με σουτ, και το τελικό 3-0 έκανε ο Μπουρνάς στο 72 με δυνατό σουτ. Η Διαιτησία Θαν.Ζιώγα και των βοηθών του Αγγ.Τσόγκα και Βας.Ντόνη ήταν άριστη.

Συνθέσεις:
Απόλλων Πάργας.
Λένης Θόδωρης, (Κυζιρόγλου 85), Μπουρνάς, Μάρκος, Κατσαούνης, Νικολάου, Begari, Βάσιος, Λιάλιος, (Σερίφης Δ 87), Λουκούμης, Σερίφης Μ (Τούσης Π 66).
Κεραυνός Θεσπρωτικού.
Duga, Μπόμπορης, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Δ, (Τζιάκος γν 58), Κιτσαντα, Σιώρος ΑΝ, Σιώρος ΑΠ, Λέτσος, Καλδάνης (Νάσης63), Κόλιος (Τζιάκος Δ 46), Φέκκας.

Αναδημοσίευση από το Blog, srortanthoussa.
Φωτογραφία από τo facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: