Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Π.Σ. Φιλιππιάδα 2004 - Π.Σ. Ένωση Πάργας 1-2

Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.
Π.Σ. Φιλιππιάδα 2004 - Π.Σ. Ένωση Πάργας 1-2

   Σε υπόθεση για δύο εξελίσετε το πρωτάθλημα του Β' ομίλου μετά τα χθεσινά αποτελέσματα αφού η Ένωση Πάργας και η Αναγέννηση Αχερουσίας έμειναν μόνοι πρώτοι  έχοντας περάσει με νίκες από τις έδρες των υπολοίπων μνηστήρων ΠΣ Φιλιππιάδας και Ηρακλή Αγ. Γεωργίου αντίστοιχα  που έμειναν πολύ πίσω στην διεκδίκηση των δύο προνομιούχων θέσεων του πρωταθλήματος που οδηγούν στην άνοδο. Η ομάδα μας άν και δυσκολεύτηκε πέρασε νικηφόρα από μια δύκολη έδρα και ένα κακό γήπεδο νικώντας με σκόρ 1-2 την ομάδα του ΠΣ Φιλιππιάδας. Αν και μπορούσε να είχε καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν στό 30'' με την σέντρα ο Θανάσης Αθανασίου είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσεως και σούταρε δυνατά από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα κτύπησε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα χέρια του εμβρόντητου γκολκιπερ. Στό 25' η Ένωση προηγήθηκε με ωραίο αριστερό σούτ του Βαλάντη Σκάρπου που έκανε το 0-1 από το ύψος του πέναλντυ και στη συνέχεια έχασε τρείς ευκαιρίες σε ισάριθμες κεφαλιές από πολύ καλή θέση να προηγηθεί δύο φορές με τόν Πολυχρόνη Τόρε και μία με τον Σπύρο Χαλκή όταν και είχε την απόλυτη υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα στα καρέ την αντίπαλη ομάδα που προσπαθούσε να αμυνθεί ομαδικά.
   Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλο πρόσωπο η φλύαρη υπεροχή της Ένωσης δέν είχε αποτέλεσμα και δέν έφτανε αυτό σε μιά άτυχη στιγμή όταν σε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα κόντραρε στό πόδι αμυντικού της Ένωσης και πήρε τροχιά πρός το γάμα της εστίας του Σκάρπου που παρά την ηρωική εκτίναξη δέν κατάφερε να την σταματήσει και κατέληξε γκόλ γράφοντας το 1-1. Από εκεί και πέρα το άγχος βάρυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ένωσης και ο κακός αγωνιστικός χώρος δέν επέτρεπε την δημιουργία παιχνιδιού παρόλα αυτά στό 84' κατάφεραν να συνδιαστούν πολύ ωραία έξω από την περιοχή Τόρες και Ντάλλας και ο πρώτος βρέθηκε τετ-α-τετ με την εστία πρίν προλάβει όμως να σουτάρει ανατράπηκε από πίσω από τον αμυντικό της Φιλιππιάδας που τον κυνηγούσε και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλντυ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Θανάσης Αθανασίου πετυχαίνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

   ¨Ενωση Πάργας  Σκάρπος Η., Ιωάννου Η., Παπανδρέου Δ. ( 70' Ιωάννου Α.), Σιάνος Χ., Τόρες Χ., Πασχοδήμας Θ., Παπάς Ε. ( 60' Παππάς Γ.), Χαλκής Σ., Σκάρπος Β.( 75' ΧΑλκής Ε.) , Αθανασίου Α., Ντάλλας Σ., Ζαγοράκης Φ., Σιάνος Γ., Τζάνης Φ., Ευθυμιάδης Α.

   Επόμενος Αγώνας Πρωτάθλημα Β' Ε.Π.Σ.Π.Λ. Β' Όμιλος 16η Αγωνιστική Δημοτικό Γήπεδο Πάργας Σαββάτο 21-1-2012 ώρα 15:00   Π.Σ.ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: