Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αστέρας Ανθούσας – ΑΝ Αχερουσίας 4-0.

   Μεγάλη εμφάνιση έκανε η ομάδα του Αστέρα Ανθούσας που κέρδισε στο κατάμεστο γήπεδο της Πάργας την πρώτη της βαθμολογίας ΑΝ Αχερουσίας που σε καμία στιγμή δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα τον σημερινό αγώνα πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της. Όλες η προσπάθειες τους έπεφταν πάνω στην πολύ καλά οργανωμένη ομάδα του Αστέρα ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί στο 15 με πέναλτι που ευστόχησε ο Στέφος κάνοντας το 1-0. Στο 45 λεπτό ο Α.Δημάκος με κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. με την έναρξη του β ημιχρόνου ο Σιδέρης  πέτυχε το 3-0 μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Αχερουσίας το τελικό 4-0 πέτυχε ο Δημάκος με πλασέ. Άριστη η διαιτησια του Κ. Ρίππη Μ. Μπαίλη και Μπάκου.
Ενδεκάδες:
Αστέρα - Λουκούμης, Τούσης, Β.Βέκιος Ε.Τούσης, Χρ. Μελίδης, Δημάκος, Στέφος, Ζυγούρης, Έξαρχος, Σιδέρης, Χαμάλογλου,  (Πάλλης, Ντόκος, Σκάρπος Κ).
ΑΝ Αχερούσιας - Καλιάμης, Δημολιάτης, Ευθύμιου, Φαρμάκης, Ντούκας, Αναστασίου, Κωνσταντίνου, Κοντοδήμας, Ντάκουλας, Στούπας, Νίτσιος Χ (Νικολάου Θ, Νίτσιος Δ).

Αναδημοσίευση από το Blog, srortanthoussa.
Φωτογραφία  από το Blog, srortanthoussa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: