Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ένωση Πάργας - ΑΟ Φιλιππιάδας 4-1.

Την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012. 
Ένωση Πάργας - ΑΟ Φιλιππιάδας 4-1

   Στήν κορυφή του Β' ομίλου παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα μας αφού από το 20' του αγώνα με αντίπαλο την νεανική και φιλότιμη ομάδα του ΑΟΦ κατάφερε να προηγείτε με σκόρ 2-0 με γκόλ τών αδελφών Δημήτρη και Άκη Ντάλλα και κλείδωσε την νίκη και τους τρείς βαθμούς στό 70' με άλλα δύο γκόλ που πέτυχαν ο Πολυχρόνης Τόρρες και ο Θοδωρής Πασχοδήμας.

Το φίλμ του αγώνα:

   Η Ένωση από το 1' του αγώνα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τον ΑΟΦ με ασταμάτητο πρέσιγκ σε όλο το γήπεδο με αποτέλεσμα να τον κλείσει στα καρέ του και να τον αναγκάσει να χάνει διαρκώς την μπάλα και να αμύνεται στίς επιθέσεις της Ένωσης  σε μία  από τις οποίες μόλις στο 8΄ του αγώνα η μπάλλα έφτασε στο δεξί άκρο της επίθεσης της ομάδας μας όπου ο Δημήτρης Ντάλλας απόκτημα της Ένωσης στίς μεταγραφές του Ιανουαρίου διείσδυσε πρός τα μέσα παίζοντας το ένα δύο με τον Βαλάντη Σκάρπο στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή αμαρκάριστος και με συρτό αριστερό σούτ άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα του πετυχαίνοντας το 1ο του γκόλ μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του σε επίσημο παιχνίδι και στό πρώτο που ξεκίνησε ώς βασικός. 
Η πίεση συνεχίστηκε ασταμάτητα και στό 18΄ ο αδερφός του Δημήτρη ο Ακης Ντάλλας πέτυχε ένα ακόμη υπέροχο γκόλ όταν η μπάλλα κυκλοφόρησε με πολύ ωραίο τρόπο στα πόδια τών παικτών της ομάδας μας και έφτασε πλάγια αριστερά στόν αμαρκάριστο Άκη Ντάλλα οποίος είχε να περάσει έναν τελευταίο αμυντικό πρίν βρεθεί μέσα στην μεγάλη περιοχή, προτίμησε όμως να συνεργαστεί με τον Βαλάντη Σκάρπο που του έδινε στήριγμα στήν κορυφή της επίθεσης και ο τελευταίος με εξαιρετική πάσα τόν έβγαλε μόνο πλάγια αριστερά και με υπέροχο δυνατό σούτ με το δεξί έκανε το 2-0. 
Το ημίχρονο έκλεισε με άλλες δύο ευκαιρίες στό 30΄ όταν ο Βαλάντης Σκάρπος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερμάτοφύλακα αλλά το σούτ που έκανε απέκρουσε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Και στό 42΄ όταν από εκτέλεση φάουλ του Πολυχρόνη Τόρε ο Θανάσης Αθανασίου δέν κατάφερε άν και χωρίς πίεση να πιάσει δυνατή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ της Φιλιππιάδας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ουσιαστικά με μία ομάδα μέσα στο γήπεδο αφού φάνηκε πολύ νωρίς πώς ο ΑΟΦ πέταξε λευκή πετσέτα αποδεχόμενος την υπεροχή της ομάδας μας που στό 56' κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Πολυχρόνη Τόρε που ολοκλήρωσε μια εξαιρετική προσπάθεια των συμπαικτών του με πολύ ωραίο δυνατό πλασέ έξω απο την περιοχή αιφνιδιάζοντας  τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Το τελικό σκόρ έκλεισε ο Θοδωρής Πασχοδήμας στό 68' με ωραίο πλασέ εκμεταλευόμενος την εξαιρετική πάσα του Πολυχρόνη Τόρε που τόν έβγαλε μόνο του στο ύψος του πέναλντυ. Η Ένωση από εκεί και πέρα άν και κατέβασε ρυθμούς και είχε άλλες τέσσερις ευκαιρίες για γκόλ που κατέληξαν στο δοκάρι με τόν Θανάση Αθανασίου τόν Βαλάντη Σκάρπο τον Γιωργή Παππά και τον Δημήτρη Ντάλλα ο ΑΟΦ κατάφερε να μειώσει σε 4-1 5΄πρίν από το τέλος με κοντινό πλασέ το οποίο ήταν και το τελικό σκόρ.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Σκάρπος Η. Ιωάννου Α. Παππάς Γ. Τζάνης Φ. Ιωάννου Α. Πασχοδήμας Θ.( 70' Ευθυμιάδης Α. ) Τόρρες Π. Ντάλλας Σ. Σκάρπος Β. Αθανασίου Α. Ντάλλας Δ.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: