Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κεραυνός Θεσπρωτικού - Απόλλων Πάργας 2-1.

26η Αγωνιστική, Απόλλων Πάργας.

   Ίσως την πιο δύσκολη και πάρα πολύ αγχωτική νίκη πέτυχε σήμερα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού με σκορ 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Πάργας στο δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού "Κατερίνα Θάνου".
Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση. Η αποφασιστικότητα του Κεραυνού για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, φάνηκε από την αρχή του αγώνα και παρ' όλο τις πολλές και ουσιώδες απουσίες που είχε σήμερα, κατάφερε έστω και πολύ δύσκολα να πετύχει μια σημαντική νίκη και έτσι να βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο Απόλλων Πάργας παίζοντας έξυπνα και με ξαφνικές αντεπιθέσεις στα πρώτα μισά του α' ημίχρονου, αιφνιδίασε τον Κεραυνό και κατάφερε με την έναρξη του αγώνα να προηγηθεί στο σκορ με 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά, ο Κεραυνός σιγά-σιγά ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με συνεχόμενες επιθέσεις, κατάφερε ν' ανατρέψει το αποτέλεσμα και στο τέλος να πανηγυρίσει για τους τρείς βαθμούς της νίκης. Σίγουρα η νίκη του Κεραυνού θεωρείται δίκαιη και τον Απόλλωνα Πάργας να αφήνει τις πιο καλύτερες εντυπώσεις μέσα στο Θεσπρωτικό.
Διαιτητές και αρχηγοί των ομάδων
Τα γκολ.
Στο 6' λεπτό ο Σερίφης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 1-0.
Στο 22΄λεπτό ο Φέκκας με ωραίο πλασέ σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 1-1.
Στο 67΄λεπτό ο Τζιάκος Δ. με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 2-1.
Η Διαιτησία του κ. Ντίτσου και τον βοηθών του Μαλαχτάρη και Σολδάτου ήταν άριστη.
Συνθέσεις.
Κεραυνός Θεσπρωτικού: Duka, Πανούσης (80' Μαλέσκος), Ντόβας, Τζιάκος Γ., Μπόμπορης, Κούσης, Νάσης, Νταλαγιάννης (56΄Γεωργαλής) , Τζιάκος Δ., Λέτσος, Φέκκας (87΄Γεωργαλής Θ.)
Απόλλων Πάργας: Λένης( 73΄ Παπανικολάου), Θοδωρής, Μπουρνάς, Νικολάου, Μάρκο, Gega, Begari (52΄Λουκούμης), Σερίφης Μ., Τούσης (70' Κιζίρογλου) , Βάσιος, Σερίφης Δ.

Αναδημοσίευση από το Blog, srortanthoussa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: