Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Απογοητευμένοι από την Πάργα.

Απογοητευμένοι από την Πάργα.

   Γιάννινα και Ηγουμενίτσα άφησαν άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας. Αυτό τουλάχιστον ψιθύριζε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σπύρος Ζαννιάς κατά την λήξη της τελετής που έγινε στην πλατεία Μαβίλη. Δυστυχώς όμως δεν είχε να πει τα ίδια και για την Πάργα. Πολύς κόσμος, όμως ο Δήμος παρουσιάστηκε ανέτοιμος για μία τέτοια εκδήλωση. Αρκεί να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε καμία μέριμνα ούτε καν για μετάφραση των ομιλιών όταν τα δύο τρίτα του ακροατηρίου ήταν ξένοι. Και βέβαια τον ρόλο αυτό, που συνάμα είναι ρόλος προώθησης της περιοχής, του πολιτισμού και του τουρισμού ανέλαβαν οι άνθρωποι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Δυστυχώς η Πάργα μετρά μία ακόμη άτυχη στιγμή!

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα, epiruspost.gr.

1 σχόλιο:

Αναγνώστης είπε...

Είναι λογικό να έκανε εντύπωση η κατάσταση που αντιμετώπισαν στην Πάργα από το epiruspost.gr.και από Παργινό blog parga-zozefina.blogspot.com , που σωστά αναδημοσιεύει το σχόλιο.
Πρέπει όμως να τους διορθώσουμε λίγο.
Δεν παρουσιάστηκε κύριοι απλά ανέτοιμος ο δήμος στην εκδήλωση.
Ήταν Έτοιμος . Κανονικά Έτοιμος ο δήμος αλλά με τον δικό τους τρόπο διότι τόσο η Αδιαφορία και η μονίμως Απούσα αντιδημαρχία, όσο και ο επιλεκτικός παραγκωνισμός από την δημαρχία του καναλακίου είναι στην καθημερινότητα που όλοι, και όταν λέμε όλοι εννοούμε όοολοι, Έλληνες και Αλλοδαποί, που βιώνουμε στον Παγκόσμιο Τουριστικό Προορισμό που λέγεται ΠΑΡΓΑ.

Υ.Γ.
Εάν οποιοσδήποτε θέλει να μάθει τι ‘’βιώνουμε’’ στην Πάργα είμαστε στην διάθεσή του για τις λεπτομέρειες.