Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Συνέντευξη με τον προπόνητη του Απόλλων Πάργας.

   Βρεθήκαμε στην Πάργα όπου είχε προπόνηση ο Απόλλων σε ένα οικογενειακό διπλό με τις ακαδημίες  και την πρώτη ομάδα. Η δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα με τον Γιώργο Μουστάκα είναι εκπληκτική. Μετά την προπόνηση πήγαμε στο ταβερνάκι «το Σούλι» όπου ο Γιώργος Μουστάκας είχε τραπέζι όλους τους ποδοσφαιριστές με παρόντες τον Πρόεδρο του Απόλλωνα κ. Μάκη Γιούργα και τα μέλη της Διοίκησης σε ένα φανταστικό κλίμα με τα αστειάκια, τα καλαμπούρια. Τον Γιώργο Μουστάκα δεν τον γνώρισα τώρα, τον θυμάμαι σαν ποδοσφαιριστή στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα στις καλές εποχές του ΠΑΣ. Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Με την ευκαιρία έχει αγωνιστεί  στη Σκόντα Ξάνθης, Μακεδονικό, Αχιλλέα Φαρσάλων. Γεννήθηκε σα Φάρσαλα και έπαιξε σε πολλές επαγγελματικές ομάδες. Εκτός αυτές που αναφέραμε, επίσης σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Όλυμπο Κέρκυρας, ΑΟ Κέρκυρας, όπου και διέπρεψε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε Γ Εθνική και Δ Εθνική. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ΠΑΟΝΕ – Ποσειδώνα Μηχανιώνας και φυσικά στον Απόλλωνα Πάργας με επιτυχία, έχοντας αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές που σήμερα κάνουν μεγάλη καριέρα. Όταν πρωτοήρθε στην Πάργα δούλεψε στην Σελεύκεια, Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, Αχέρων Καναλακίου, Πέρδικα και τα τελευταία 4 χρόνια στον Απόλλωνα Πάργας.
Κύριε Γιώργο, πως είδατε το φετινό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα Σπύρο φέτος, , ήταν πολύ ανταγωνιστικό με πολύ καλές ποιοτικές ομάδες. Ξεχώρισα τον ΑΟ Καλαμιτσίου, τον Άρη Πρέβεζας, τον Λούρο, Αχέρων, τον πρωταθλητή Κεραυνό Θεσπρωτικού που του εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ που θα δώσει σε λίγες ημέρες. Μου άρεσε πολύ και ο Αμβρακικός Βόνιτσας. Επίσης ο Απόλλων εάν δεν του είχαν αφαιρέσει τους έξι βαθμούς, θα είμαστε πιο καλοί  και θα κτυπούσαμε τον τίτλο αλλα και πάλι κάναμε καλή πορεία με 8-9 νέους ποδοσφαιριστές, 16χρονα παιδιά.
Από τους διαιτητές δεν πιστεύω να έχεις παράπονα;
Φυσικά όχι, ήταν η καλύτερή τους χρονιά. Όλοι οι διαιτητές αλάνθαστοι στο έργο τους. Άλλωστε τρεις διαιτητές είναι στην Α Εθνική Super League και άλλοι σε Γ και Δ Εθνική. Σημαντικό έργο του κ. Γιώργου Φραγκούλη και των συνεργατών του. Με την ευκαιρία Σπύρο να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας, τον Πρόεδρο που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και τον Αντώνη Ζέρη.
Για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά κ. Γιώργο τι βλέπεις; Θα συνεχίσει το έργο σου στον Απόλλωνα Πάργας;
Ακόμα Σπύρο είναι πολύ νωρίς, θα συζητήσουμε με το ΔΣ του Συλλόγου. Έχετε στόχο για κάτι καλύτερο; Ας πούμε τον πρωταθλητισμό;
Ο φίλαθλος κόσμος της Πάργας και της ευρύτερης περιοχής, διψά για κάτι καλύτερο, θα δούμε.
Ευχαριστήσαμε τον προπονητή και τους ευχόμαστε να συνεχίσει το δύσκολο έργο του και τη νέα χρονιά.
Άνθρωποι εργατικοί σαν τον φίλο Γιώργο Μουστάκα, γνήσιος επαγγελματίας, προπονητής, είναι χρήσιμοι για το ποδόσφαιρο του Νομού μας. Καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι.
Σπύρος Ασωνίτης.

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα, topikifoni.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: