Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δολοφονούν κατοικίδια στην Αγία Κυριακή Πάργας.

Δολοφονούν με φόλες τα κατοικίδια στην Αγία Κυριακή Πάργας.

   Στην Αγία Κυριακή Πάργας κάποιοι που μόνο άνθρωποι δεν είναι, ρίχνουν φόλες και δολοφονούν σκυλιά. Αυτό καταγγέλλει στο newsbeast.gr αναγνώστης που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην περιοχή. «Στον οικισμό Αγία Κυριακή Πάργας δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι υπάνθρωποι οι οποίοι δολοφονούν, τοποθετώντας φόλες, σκυλάκια. Στην προσπάθειά τους να μην ενοχλούνται από σκυλάκια που βρίσκονται δίπλα στα σπίτια τους καταφεύγουν στον πιο εύκολο για αυτούς τρόπο απαλλαγής τους από τα άτυχα αυτά ζωάκια προσφέροντάς τους αυτόν τον οδυνηρό θάνατο», αναφέρει. Και εξηγεί ότι οι… άνθρωποι έφτασαν στο σημείο να δολοφονήσουν ακόμη και ένα από τα δύο σκυλιά της οικογενείας του. «Πριν από μια εβδομάδα ένα από τα δυο μας σκυλάκια πέθανε μπροστά στα μάτια του μόλις οκτώ ετών γιού μου και της έξι ετών κόρης μου με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο καθιστώντας μας ανίκανους να του προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια, κάτι που, όπως καταλαβαίνετε, μας δημιουργεί επιπλέον τύψεις. Αυτή τη στιγμή το άλλο σκυλάκι είναι επίσης σε άσχημη κατάσταση αφού είναι μόνο του, τα παιδιά μου επίσης αφού τρέμουν στην ιδέα πως μπορεί κάποιος να προκαλέσει κακό και σε αυτό. Είναι δυστυχώς ένα από τα τραγικότερα συμβάντα που μπορούν να συμβούν στη ζωή κάποιου.
   Δεν έχει κανείς δικαίωμα να σκορπά θάνατο , αυτός είναι ο πολιτισμός μας; Πού είναι οι αξίες και το ήθος μας; Στο σημείο αυτό λοιπόν ρωτώ. Πώς μπορώ εγώ να δικαιολογήσω ένα τέτοιο γεγονός στα παιδιά μου; Τι μπορώ να τους πω όταν με ρωτάνε γιατί; Με ποιο τρόπο θα μπορούσα να τα βοηθήσω να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους; Σε μικρές κοινωνίες αυτοί που προκαλούν τέτοια ζητήματα δεν είναι πολλοί . Έτσι λοιπόν είναι πολύ εύκολο να αναγνωριστούν. Το συμβάν έχει επώνυμα καταγγελθεί στην αστυνομία, σε φιλοζωικές οργανώσεις καθώς και σε δικηγόρο ο οποίος αναλαμβάνει ειδικευμένα τέτοιες υπόθεσες», καταλήγει.


Αναδημοσίευση από τη σελίδα, parganews.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια: