Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νέα έξοδος κέντρου Πάργας.

   Κύριε δήμαρχε Δήμου Πάργας συγχαρητήρια για την νέα έξοδο από το κέντρο της Πάργας (Από το δρόμο πίσω από την κεντρική εκκλησία και το πρώτο δημοτικό σχολείο, έξοδος προς το κοιμητήριο περιοχή Τράφος), την οποίαν κατασκευάσετε σε τόσο σύντομο χρόνο, και σαν δήμαρχος στο νέο δήμο Πάργας αλλά και σαν κατασκευή.  Όμως η έξοδος αυτή δεν χρησιμοποιήστε σχεδόν καθόλου από τους δημότες. Πρώτον γιατί η διέλευση εμποδίζετε από δυο τρία αυτοκίνητα που βρίσκουν εύκολο παρκινγκ και παρκάρουν εκεί,  και δεύτερον δεν υπάρχει σήμανση που να δείχνει την έξοδο από το κέντρο της πόλης μας.  Πιστεύουμε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι,  όπως γρήγορα κάνατε το έργο για να δοθεί μια λύση.

Ευχαριστούμε πολύ  δημότες πόλης Πάργας.

2 σχόλια:

Mpampis είπε...

Την ανάρτηση την έβαλα γιατί μου την έστειλε Παργινός επώνυμα με e-mail, όποιος θέλει ας έρθει να το διαβάσει. Έξαλλου δεν γράφει κάτι κακό, ευχαριστεί για την διάνοιξη του δρόμου και παρακαλεί για την προβολή του με σήμανση. Έσβησα δυο σχόλια ανώνυμου αναγνώστη που έγραφε ασυναρτησίες αν θέλει μπορεί να στείλει την άποψη του επώνυμα. Πιθανόν ώμος να διαμαρτύρεται τόσο άπρεπα, γιατί έχει κάποιος συμφέρον με την μη διάνοιξη του δρόμου ή να είναι από αυτούς που παρκάρουν το αυτοκίνητο τους αδιαφορώντας αν κάποιος συμπολίτης του ενοχλείτε και δεν μπορεί να περάσει κλείνοντας του το δρόμο.

Αναγνώστης είπε...

Απρέπεια είναι το λιβάνισμα ,αν όχι τίποτα άλλο, σε μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή που παραμελεί συστηματικά την Πάργα και προσπαθεί να την υποβαθμίσει όπου σταθεί και όπως μπορεί.
Απρέπεια είναι να ισχυρίζεται ότι ‘’έχει και άλλα χωριά’’ όπου θα στείλει τους οδοκαθαριστές, λες και τα χωριά αυτά έχουν μεγαλύτερες ανάγκες το καλοκαίρι από ότι τον χειμώνα.
Απρέπεια είναι να μην υπάρχει η Ελληνική Σημαία στο κτίριο που στεγάζει τις υπηρεσίες της δημοτικής ενότητας Πάργας.
Απρέπεια είναι να μην ενημερώνονται οι καταναλωτές ότι για λίγες μέρες το νερό δεν είναι πόσιμο και να μπαίνει σε δοκιμασία η Υγεία όλων των δημοτών .
Αν δεν σου φτάνουν αυτά ,έχει και άλλες Απρέπειες που είναι βέβαια γνωστές στους περισσότερους, εκτός από αυτόν που σου έστειλε το επώνυμο email και σε όσους έχουν πολύ μικρή μνήμη.
Αλήθεια γιατί προτίμησε την δημοσιότητα και δεν έδωσε τις ευχαριστίες με κάποιον άλλο τρόπο;
Κάνε λοιπόν μια προώθηση των παραπάνω στον αποστολέα του email μήπως μαζί του προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.
Ούτε αυτοκίνητο έχει ο ‘’συμπολίτης’’ ούτε απολύτως κανένα συμφέρον ,αλλά έχει απλά έναν κοινό μυαλό, δεν ξεχνάει εύκολα, και έχει αγάπη για τον τόπο του.
Πειράζει;
Αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος δημοσίευσε και τα παραπάνω σχόλια.