Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Και στην Πάργα το Ionian Circuit beach volley.

To Ionian Circuit σε Κέρκυρα, Λευκάδα, Βόνιτσα, Πρέβεζα και Πάργα.

…40 εντυπωσιακές αθλήτριες του Ελληνικού & Ευρωπαϊκού Volley , 5 μαγευτικές τοποθεσίες που βρέχονται από τα νερά του Ιονίου, την Κέρκυρα, το Νυδρί Λευκάδας, τη Βόνιτσα, Πρέβεζα και την Πάργα. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία δράσης στην καυτή άμμο.
   Ένα τουρνουά με 5 στάσεις και το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους συνολικά είναι ο μεγάλος Νικητής. Η διοργάνωση εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι της ΕΟΠΕ ( Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ελλάδος). Το ταξίδι ξεκινά στις 22 Ιουνίου με αφετηρία το Νυδρί της Λευκάδας. Οι 40 αθλήτριες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τη μάχη στο μοναδικό στην Ελλάδα Volley Tour Tournament με 5 μεμονωμένα τουρνουά και με συμμετοχή αθλητριών από το πρωτάθλημα Α1 γυναικών. Στη συνέχεια όλες οι αθλήτριες και διοργανωτές θα συνεχίσουν να βιώνουν την εμπειρία στην όμορφη Βόνιτσα της Αιτωλοακαρνανίας, τη Πρέβεζα που φέτος φιλοξένησε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Volley Γυναικών, την Πάργα και την Κέρκυρα. Ένα ταξίδι σε 4 Νομούς στα κυριότερα τουριστικά παραθεριστικά μέρη της περιοχής.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, aerasfm.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: