Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Εφημερίδα «Η Πάργα».

   Κυκλοφόρησε το ογδοηκοστό φύλλο της εφημερίδας ''Η Πάργα'', του ομώνυμου συλλόγου Παργινών Αθήνας. Πρόκειται για την έκδοση του τριμήνου Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος  2012.
Τα περιεχόμενα της εφημερίδας είναι: Οι πτωχεύσεις της Ελλάδας από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Κοινωνικά της Πάργας (Γεννήσεις, Γάμοι, Θάνατοι). Μικρές ειδήσεις  (Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πάργα – Κληροδότημα Βασιλείου Ε. Βασίλη (25-3-2012 Εφημερίδα Τεργέστης «II Piccolo») – Επικίνδυνη κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Πάργα – Όλοι μαζί στον καθαρισμό του Φρουρίου Πάργας – Πανηγύρι Οσίου Αρσενίου στο Μορφάτι – Τα ωραία των Παργινών).  Ρεντζαίοι «οι βασιλείς της Ηπείρου», « Αετοί των Τζουμέρκων». Το Μορφάτι και ο Όσιος Αρσένιος. Παργινές συνταγές (Χταπόδι μπουρδέτο και κομπόστα αχλάδι). Γνωρίζετε ότι (Η ιστορία της Ολυμπιακής φλόγας). Το νερό πηγή ζωής και ενέργειας. Πηγάδια της Πάργας. Δημοτικό τραγούδι: «Της Πάργας». Καραγκιόζης μια φιγούρα μύθος. Το πέρασμα 100 χρόνων στην παραλία της Πάργας. Το έλος Καλοδικίου (συνέχεια από προηγούμενο). Αποτελέσματα εκλογών.  Και το καθιερωμένο φοτορεπορτάζ (Φώτο σκιές του παρελθόντος).
   Η εφημερίδα συντηρείται οικονομικά, αποκλειστικά από δωρεές και διανέμεται δωρεάν, για να την διαβάσετε και να την ενισχύσετε απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου Τηλ.2105225788, φαξ.2105237773.
Την εφημερίδα μπορείτε να την διαβάσετε
στο διαδίκτυο στη σελίδα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: