Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο του Δήμου Πάργας.

Ακινητοποιήθηκαν τα λεωφορεία του Δήμου Πάργας.

   Ο λαϊκισμός και η ανευθυνότητα αποτελούν τελικά εκρηκτικό μείγμα. Και παρότι η συνταγή δοκιμάστηκε πολλές φορές ο Δήμαρχος Πάργας επιμένει σ' αυτή. Το τελευταίο κατόρθωμα της παρούσας δημοτικής αρχής ακούει στο όνομα «δρομολόγηση λεωφορείων». Η είδηση ανακοινώθηκε πανηγυρικά όπως και τα δρομολόγια που θα εκτελούσαν τα λεωφορεία του Δήμου προς διευκόλυνση των κατοίκων.
Μόνο που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο!
Και στην προκειμένη περίπτωση ξενοδόχος είναι το υπεραστικό ΚΤΕΛ το οποίο αντέδρασε άμεσα και προχώρησε στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων. Αποτέλεσμα ήταν τα ασφαλιστικά να εκδικαστούν και το όνειρο του δημάρχου για δημοτική συγκοινωνία να πάρει άμεσα τέλος. Τα λεωφορεία υποχρεωτικά ακινητοποιήθηκαν αφού κανένας δεν είχε μεριμνήσει να εξετάσει αν, πως και με ποια διαδικασία θα μπορούσαν να εκτελέσουν δρομολόγια.
Η περιπέτεια αυτή μπορεί να μην άγγιξε και πάλι τον Δήμαρχο της Πάργας. Το μάρμαρο ωστόσο πλήρωσε δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του. Το ένα από τα δύο λεωφορεία αγοράστηκε πρόσφατα μεταχειρισμένο έναντι του ποσού των δέκα χιλιάδων ευρώ περίπου. Ο Δήμος ανέθεσε την επισκευή του σε δημοτικό σύμβουλο ο οποίος ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Οι εργασίες ανέρχονταν στις εννέα χιλιάδες ευρώ, ποσό το οποίο δεν μπορεί να πληρωθεί τελικά ο δημοτικός σύμβουλος, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία η ανάθεση εργασιών δεν μπορεί να ξεπεράσει τις πέντε χιλιάδες.

Τελικά κι αυτή η φαεινή ιδέα στοίχισε και οικονομικά και πολιτικά!

Αναδημοσίευση από τη σελίδα   epiruspost.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: