Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΑΤΙΑ στην Πάργα.

Τουρίστας είδε UFO στην Πάργα.   
   
   Στις 22 Ιουνίου του 2012, αναφέρεται σε Αγγλική ιστοσελίδα η εμφάνιση ενός παράξενου ιπτάμενου αντικειμένου στον ουρανό της Πάργας, από έναν παραθεριστή με το όνομα Alun Davies.
Ο μάρτυρας συγκεκριμένα δήλωσε: ''Στις 16 του μηνός και ώρα 21:00, από το μπαλκόνι του ενοικιαζόμενου δωματίου που διέμενα, είδα μια μαύρη φιγούρα να πλανάται πάνω από ένα βουνό δίπλα στη Πάργα.
   Το αντικείμενο που άλλαζε σχήμα, περιστρεφόταν στον ουρανό εξαιρετικά αθόρυβα, ενώ πρέπει να είχε το μέγεθος αυτοκινήτου. Ευτυχώς, αιωρούταν για αρκετά λεπτά, έτσι είχα χρόνο να το παρατηρήσω και με τα κυάλια και με τη φωτογραφική μου μηχανή.
Με τα κυάλια εντόπισα ένα πορτοκαλί φως στο κάτω μέρος του για μερικά δευτερόλεπτα, ενώ αμέσως μετά ένα παρόμοιο λευκό φως εντάχθηκε κοντά του. Όταν πήρα τη φωτογραφική μηχανή το αντικείμενο άρχισε να κινείται μακριά από το λόφο μέχρι που το έχασα. Κατά τη στιγμή της φωτογραφίας το αντικείμενο ήταν σχεδόν από πάνω μου.''

Αναδημοσίευση από το blog    ufotruth-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: