Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα χάλια στην Πάργα...

Αναδημοσίευση από το blog   taxalia.

Οι κολώνες φωτισμού στην Πάργα.

   Στην Πάργα ,τον παγκόσμιο Τουριστικό προορισμό, με τα  δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις, δεν ήταν και έκπληξη να βρεθούν και δυό-τρείς, που ο θεός να τους κάνει επιχειρηματίες, να δείξουν σε όλους τι μυαλό κουβαλάνε.
Κάποιος λοιπόν έβαψε μαύρα τα τζάμια σε δύο κολώνες του δημοτικού φωτισμού της πόλης και ένας άλλος σκέπασε με εφημερίδες τα τζάμια σε μία άλλη κολώνα που εφέτος το φωτιστικό είναι κρεμασμένο ,επικίνδυνα ,από το ηλεκτροφόρο καλώδιο. Το παράξενο δεν είναι τι έκαναν οι παραπάνω ‘’έξυπνοι’’ αλλά γιατί περισσότερο από ένα χρόνο τώρα δεν βρέθηκε καμία υπηρεσία, κανένας φορέας, κανένα Ν.Π, κανείς τέλος πάντων ‘’αρμόδιος’’ για να αποκαταστήσει τον φωτισμό.
Αυτές οι κολώνες ανήκουν μάλλον στον φωτισμό του Λιμενικού Ταμείου στην υπηρεσία δηλαδή που εισπράττει από την εκμετάλλευση των παραλιακών χώρων στην Πάργα.
Αλήθεια με τις καμένες λάμπες τι γίνετε , πότε θα αντικατασταθούν;
Γιατί τόση αδιαφορία κύριοι ‘’αρμόδιοι’’ ;
Αλήθεια η αντιδημαρχία της Πάργας έκανε κάτι για το θέμα αυτό, απευθύνθηκε πουθενά ή δεν χρειάζεται;
Φωτογραφίες με τις κολώνες αυτές κάνουν τον γύρο του κόσμου αφού όσοι τις βλέπουν τις φωτογραφίζουν για τα ‘’στραβά και αστεία’’.
Τις φωτογραφήσαμε και εμείς και τις δημοσιοποιούμε στο internet ελπίζοντας ότι ίσως τελικά κάποιος ντραπεί και αποκαταστήσει αυτήν την εικόνα.
Αναρωτιόμαστε και αν θα  δούμε να εφαρμοσθεί μια φορά επί τέλους η σχετική νομοθεσία για τους ευθετούντες που ζουν από τον Τουρισμό αλλά πληγώνουν την εικόνα της Πάργας κάνοντας ζημιά στο κοινωνικό σύνολο και στην χώρα χωρίς να υπάρχει κανένας πραγματικός λόγος.

Αναγνώστης.

Αναδημοσίευση από το blog   taxalia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: