Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση - Απάντηση, Πάργα SOS.

Ανακοίνωση - Απάντηση.

   Αλγεινή  εντύπωση προκάλεσε στους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Πάργας, η στάση που τήρησαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, του δημοτικού διαμερίσματος Πάργας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Κατά την συζήτηση της 10/09/2012 του 5ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε τον ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ, δεν υποστήριξαν το παλλαϊκό αίτημα 2500+ υπογραφών, για την επανασύσταση του παλαιού Καποδιστριακού Δήμου Πάργας.
Το υπόψη αίτημα βασίστηκε στην εμπειρία και στις διαπιστώσεις των τελευταίων δύο χρόνων καθώς και στις επιπτώσεις που είχαν στην καθημερινότητα και στην οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων.
Η δυσλειτουργία του καλλικρατικού δήμου, δημιούργησε τα  προαναφερθέντα.
Αντίθετα και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν αντέδρασαν, ως όφειλαν, στα ατεκμηρίωτα σχόλια και τοποθετήσεις κάποιων συμβούλων, που προσπάθησαν  να υποβαθμίσουν την σημασία των θέσεων που ακούστηκαν, από τον εκπρόσωπο της επιτροπής. Έφτασαν στο σημείο να λοιδορούν και να προκαλούν τους παραβρισκόμενους και να κάνουν ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ σχόλια για την ΠΑΡΓΑ.
Στην τοποθέτηση του προέδρου του δημοτικού συμβούλιου όπως και  του Δημάρχου στα ΜΜΕ, ότι εκπροσωπούμε  “μια ομάδα ρομαντικών πολιτών”, σας ενημερώνουμε ότι, το αίτημα της ΠΑΡΓΑΣ, το υποστηρίζουν 2500+ “ρεαλιστικές” υπογραφές, οι φορείς της πόλης και οι πρώην ΠΑΡΓΙΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Η συντονιστική επιτροπή.

Αναδημοσίευση από το blog   pargasos  και   τη σελίδα  parganews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: