Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πάργα, αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

Ετοιμαστείτε να «ξηλωθείτε» σε
Πρέβεζα, Πάργα και Ζηρό
Την ανηφόρα τα τέλη προς τους δήμους.

    Μεγάλες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη και στους δημοτικούς φόρους που πληρώνουν οι πολίτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ φέρνει, μεταξύ άλλων, το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αυξήσεις αναμένεται να υπάρξουν και στο δήμο της Πάργας, σύμφωνα πάντα με την δημοτική ραδιοφωνία, οι αυξήσεις αυτές δεν θα αφορούν την ύδρευση αλλά τα τέλη φωτισμού και καθαριότητας.
Ο δήμαρχος κ. Αθανάσιος Λιόλιος μίλησε για εξορθολογισμό των δαπανών και δεν έκρυψε την αγωνία του για τον τρόπο που μπορεί να σταθεί η δημοτική αρχή, σε αυτή την οικονομική συγκυρία δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα.
Η δημοτική αρχή Πρέβεζας θα αποφασίσει για το θέμα αυτό το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπαΐλη θα ληφθούν υπόψη τόσο τα οικονομικά του δήμου όσο και οι ανάγκες των πολιτών στη δεδομένη οικονομική συγκυρία και μετά θα αποφασιστεί αν θα γίνει αύξηση των ανταποδοτικών τελών για το έτος 2013.

Αναδημοσίευση από τισ σελίδες   parganews.com, pamepreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: