Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αστέρας ανθούσας – ΑΟ Φιλιππιάδας 0-1.

   Στο γήπεδο Πάργας η ομάδα του ΑΟ Φιλιππιάδας αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο Μονό στα έως το 14ο λεπτό όταν πέτυχε και το γκολ που τελικά της έδωσε και το τρίποντο με τον Μουστακλή.
Δυνατός αγώνας με την ομάδα του Αστέρα να αγωνίζεται χωρις τον τραυματία Ν.Χαμάλογλου,  αλλά σε πολύ καλή ήμερα τους Χρ.Γιοχάλα Χρ.Τούση, έκανε πολύ καλή εμφάνιση μετά το γκολ των φιλοξενουμένων χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει γκολ. Απόλυτα ισορροπημένος αγώνας χωρίς πολλές φάσεις στις περιοχές των ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί το δοκάρι του ΑΟ Φιλιππιάδας στο 23ο λεπτό και την μοναδική ευκαιρία του Αστέρα Ανθούσας να πετύχει την ισοφάριση στο 93ο λεπτό σε σουτ του Γαβριήλ από τα δυο μέτρα έστειλε την μπάλα άουτ.
Αρίστη η διαιτησία των κ Ρούσσου Γ – Κώτση –Λάσκου.
Εντεκάδες.
Αστέρα Ανθούσας, (Π.Τούσης)
Δημόπουλος, Χαλκής Ευ, Τούσης Χρ/Βέκιος Ελ, Στέφος, Γιοχάλας Χρ, Δημάκος Αχ, Πάλλης, Σαμαρτζής, Ζυγούρης Ε, Δημάκος Αλ, (Πλασκασοβίτης, Γαβριήλ).
ΑΟ Φιλιππιάδας (Λάκκας)
Τσαιμος, Μπάσιος, Βαρούχος, Ξέρας, Τζίντζος, Κομπογιάννης, Στέφου, Νπόμπορης, Μουστακλής, Κάλλης, Μπαλάφας, (Λαμπρούσης Λάκκας).

Αναδημοσίευση από το blog    srortanthoussa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: