Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

100 χρόνια ελεύθερη Πάργα τότε & τώρα.

   Το 1ο Δημοτικό σχολείο Πάργας σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Πάργας με θέμα:  100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΓΑ ΤΟΤΕ & ΤΩΡΑ.
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Σχολείου την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Ώρα έναρξης 10:30 π.μ.

Από την διεύθυνση του σχολείου.

2 σχόλια:

Αναγνώστης είπε...

Απορία αναγνώστη: Να αισθάνονται οι εκλεγμένοι άραγε κάποια ντροπή; Τους εκλέξαμε για να μας αντιπροσωπεύσουν και Όχι να μας αγνοούν και να αδιαφορούν για όλα . Απουσιάζουν μαζί με την αντιπολίτευση από κάθε μέριμνα για τον τόπο και τους κατοίκους ακόμα και για πράγματα που έχουν ελάχιστο ή και κανένα κόστος.
Εύκολα ο καθένας πολλά μπορεί να γράψει για τους συμπολίτες μας αυτούς που εκλέχτηκαν να διοικήσουν τον τόπο μας. Επίσης όλοι στα δυο χρόνια που πέρασαν κατάλαβαν ότι εδώ ταιριάζει γάντι η παροιμία ‘’στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα’’. Επομένως τι να γράψει κανείς ;Κρίμα και Ντροπή.

Αναγνώστης είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Το παραπάνω σχόλιο Δεν αφορά την ανακοίνωση για την έκθεση στο 1ο Δημ.Σολείο αλλά την ανάρτηση της 20-2-2013 με τον τίτλο
Θα γιορτάσει η Πάργα τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της;