Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ένωση Πάργας.

Βασιλική - Ένωση Πάργας 4-1.
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013.

Σε 10' κρίθηκε το αποτέλεσμα:
   Το δεκάλεπτο 45' - 55' έκρινε το παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο Σύβρου όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απογοήτευσαν με την απόδοσή τους καταστρέφοντας ουσιαστικά ότι καλό δημιούργησαν στό πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με σκόρ 0-1 στό 25' με ωραία ομαδική προσπάθεια που ολοκληρώθηκε με το γκόλ του Θωμά Παππά. Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας όταν δέχθηκε τρία γκόλ σε τρία λεπτά από την Βασιλική και τέλειωσε το παιχνίδι. Το τέταρτο γκόλ ήρθε πρίν το τέλους του αγώνα και όταν η ομάδα μας προσπαθούσε να μειώσει το σκόρ. Η Ένωση πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μπροστά τις 4 δύσκολες αγωνιστικές με ομάδες που προπορεύονται στόν βαθμολογικό πίνακα και πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να σωθεί ενώ η Βασιλική έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία της και έχει ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το τέλος.

Ένωση Πάργας - Άρης πρέβεζας 2-5.
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013.

   Πέντε αγωνιστικές πρίν από το τέλος του πρωταθλήματος η όμαδα της Ένωσης δέν κατάφερε να νικήσει την δυνατή ομάδα του Άρη Πρέβεζας στο γήπεδο Πάργας  και κάνοντας πολλά αμυντικά λάθη έχασε με σκόρ 2-5. Τα δύο γκόλ της Ένωσης πέτυχαν ο Θανάσης Αθανασίου και Χάρης Καλώνης.

Αναδημοσίευση από το blog  enosipargas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: