Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δήμαρχος Πάργας κος Λιόλιος για Κέντρο Υγείας.


Δήμαρχος Πάργας κος Λιόλιος για Κέντρο Υγείας
 "Αν κάποιος πάθει έμφραγμα η αλλεργικό σόκ φέτος... θα πεθάνει"

   Η Πάργα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς και όμως αυτό το καλοκαίρι κινδυνεύει να μείνει χωρίς γιατρό.
Αίσθηση μάλιστα προκαλεί  το περιστατικό που επιβεβαιώνει ο Δήμαρχος Πάργας κος Λιόλιος στον Prisma 95,1, καθώς ήταν παρών, με καρδιακό επεισόδιο το οποίο και αντιμετώπισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κονιδάρης Παθολόγος  που ήταν εκεί με την οικογένεια του για την Ανάσταση .
Όπως σοκαριστικά αναφέρει ο κος Λιόλιος αν το επεισόδιο είχε συμβεί κάπου έξω ο ασθενής δεν θα είχε καταφέρει να ζήσει.
Σύμφωνα με τον Κο Λιόλιο η υγεία ως αγαθό κινδυνεύει και θα δημιουργηθούν δυο κοινωνικές ομάδες με οικονομικές ταχύτητες, με αυτούς που θα έχουν χρήματα και θα ζουν και όσους δεν έχουν και θα πεθάνουν.
Φέτος η Πάργα έχει κάνει άνοιγμα στην Τούρκικη αγορά και τα πρώτα γκρούπ καταφθάνουν με αυξητικές τάσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την διαχειριστούμε σε όλα τα επίπεδα αλλιώς θα μας γυρίσουν την πλάτη όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργεί το κέντρο Υγείας στην Πάργα.  «Αν κάποιος πάθει έμφραγμα η αλλεργικό σόκ θα πεθάνει.» δηλώνει με νόημα.
Ακούστε το απόσπασμα:

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prisma951.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: