Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Στην Πάργα η 1η συνάντηση εργασίας της κοινής επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος "Ελλάδα Ιταλία 2014-2020"

   Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας "Ελλάδα - Ιταλία 2007-2013", φιλοξένησε στην Πάργα, στον χώρο του παλιού ελαιοτριβείου "Paragaea", στις 29 και 30 Μαίου 2013, την 1η Συνάντηση Εργασίας της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος "Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020", που στόχο έχει την προετοιμασία της νέας προγραμματικής περιόδου (2014-2020).
Την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κα Τατιάνα Καλογιάννη, ενώ στη συνάντηση μετείχαν ως μέλη της Κοινής Επιτροπής του Προγράμματος εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG REGIO), του Υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης της Ιταλίας, της Περιφέρειας της Απουλίας (Ιταλία), του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Ελλάδας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   pamepreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: