Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Θετικά μηνύματα για την Πάργα.

   Η τουριστική περίοδος για την Πάργα (φωτογραφία) ξεκίνησε, με θετικά μηνύματα, από τις αρχές Μαΐου. Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν, σε σχέση με την περασμένη χρονιά, καλύτερες πληρότητες για την εποχή, που "αγγίζουν" το 60%. Οι επισκέπτες προέρχονται από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και από την Τουρκία. Ο Πάργαλης Ιμπραήμ, ο "Έλληνας Βεζύρης", ο συνοδοιπόρος του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, στα... βήματα του οποίου "περπατά" τα τελευταία χρόνια το τηλεοπτικό κοινό της Τουρκίας - κι εσχάτως και το ελληνικό - έφερε την Πάργα, στα "τοπ" των προτιμήσεων των Τούρκων ταξιδιωτών.
Η τουριστική ιστορία της Πάργας, αρχίζει το 1962, με τη λειτουργία ενός από τα πρώτα στον κόσμο Club Mediteranee. Τότε άρχισαν τα πρώτα σπίτια να μετατρέπονται σε φιλόξενα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα οποία, με την πάροδο του χρόνου, έγιναν οι σπουδαίες τουριστικές επιχειρήσεις του σήμερα, που κατέστησαν την Πάργα σε ελκυστικό, κοσμοπολίτικο προορισμό.
Πηγή: www.imerisia.gr
Αλέξης Σωτηρόπουλος – Τρίτη 4 Ιουνίου 2013.

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog    e-travelnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: