Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Λαϊκές αγορές σε Πάργα και Καναλάκι.

   Η Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής τοποθέτησης δικαιούχων παραγωγών και επαγγελματιών Ζητήματα εμπορικής δραστηριότητας στην Π.Ε. Πρέβεζας απασχόλησαν τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου. Ειδικότερα, στην Επιτροπή συζητήθηκε η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, (δείτε εδώ...) μετά από πρόταση του Συλλόγου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Κέντρου, και τη σύμφωνη γνώμη και άλλων εμπορικών και επιχειρηματικών φορέων της περιοχής. Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής τοποθέτησης δικαιούχων παραγωγών και επαγγελματιών στις θέσεις των λαϊκών αγορών των περιοχών Πάργας και Καναλακίου του Δήμου Πάργας. Ακόμη, τα μέλη της Επιτροπής εξέλεξαν τον περιφερειακό σύμβουλο Στέφανο Ζούμπα στη θέση του αντιπροέδρου. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης κ. Κάτσιος υπογράμμισε το έργο της Επιτροπής τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Μάλιστα, στη σημερινή συνεδρίαση παρέστη και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής κ. Οδ. Πότσης.
«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πιστεύω πως θα λειτουργήσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, αξιοποιώντας την εμπειρία της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων τα δύο προηγούμενα χρόνια. Είναι υποχρέωσή μας να παλεύουμε καθημερινά και να συνεχίσουμε με την καλύτερη δυνατή διάθεση για αποτελέσματα. Η ατζέντα κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σημαντική γιατί μεγεθύνονται τα θέματα ενδιαφέροντος για ολόκληρη την κοινωνία», σημείωσε ο κ. Κάτσιος.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   pamepreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: