Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Στην Πάργα το ορειβατικό τμήμα του ΕΟΣ Νάουσας.

 Στην Πάργα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 
το ορειβατικό τμήμα του ΕΟΣ Νάουσας.

   Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 22,23,24/6, το ορειβατικό τμήμα του ΕΟΣ Νάουσας θα μεταβεί στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας, με σκοπό τη γνωριμία με τον ποταμό Αχέροντα, σ ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, ιστορικής και περιβαλλοντικής αξίας!
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το υγρό στοιχείο θα είναι κυρίαρχο στις προβλεπόμενες δραστηριότητες. Για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να μεριμνήσουν για τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα τους επιτρέψει να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες με ασφάλεια και χωρίς απρόοπτα. Συνοδοιπόρος στην Κυριακάτικη διάσχιση (δυνατότητα 3 διαδρομών μέτριας δυσκολίας και εύκολης) θα είναι ο ΕΟΣ Πρέβεζας.
Παράλληλα με την εξόρμηση του 3ημέρου στη περιοχή του Αχέροντα και για οσους παραμείνουν, ο ορειβατικός σύλλογος θα πραγματοποιήσει και την καθιερωμένη ανάβαση την Δευτέρα στην κορυφή Αγιο Πνευμα. Η αναχώρηση θα γινει απο το μικρο καταφυγιο του Ε.Ο.Σ. Νάουσας (3-πηγαδια) στις 8:30πμ. Υπεύθυνος της ανάβασης θα είναι ο Κ.Ιω.Καραγιαννόπουλος και συνοδοί μονοπατιού θα είναι και τα μέλη του τμήματος Τ.Ε.Ο (τεχνικη επιτροπη ορειβασιας).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα    inaoussa.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: