Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας στην Πάργα και την Πάτρα με το... Γιασεμί μου.

   Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας στην Πάργα και την Πάτρα με το... Γιασεμί μου Ολοκληρώθηκε η πρώτη σειρά παραστάσεων του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας με το" Γιασεμί μου" με την τρίτη παράσταση που δόθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου στο θέατρο ACT στην Πάτρα.
Η πρεμιέρα του έργου έγινε την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου στον κήπο του Λαού, ενώ ακολούθησε και άλλη μια παράσταση το Σάββατο 20 Ιουλίου στην Πάργα.
Το "Γιασεμί μου" είναι μια παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας  σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα  TeatrodellaFedeτης Grottalieκαι εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας « Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013 TalkingLands, «Ομιλούντες Τόποι: διάλογοι μεταξύ των τόπων της Απουλίας και της Ελλάδας».
Ο δεύτερος κύκλος των παραστάσεων του έργου θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα σε τρείς πόλεις της Ιταλίας.
Την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στην Grottalie, την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013 στην Monopoliκαι την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 στο Fasano.
Το "Γιασεμί μου" αποτελεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος  του έργου “LaBottegaDormiente”που φτιάχτηκε ειδικά για το πρόγραμμα από την θεατρική ομάδα  TeatrodellaFedeτης Grottalie.
Η  χορογραφία είναι του Πέτρου Γάλλια, τα κοστούμια του Άκη Χειρδάρη και η μουσική προετοιμασία των τραγουδιών της Αναστασίας Τζιλιάνου.
Στο δρώμενο παίρνουν μέρος οι Γιώργος Βλάχος, Νότα Δαρμανή,  Νικολέτα Καρμίρη, Χρύσα Πάντσιου, Αντωνία Πετροπούλου - Ρήγα, Μαριέττα Σαββανή και Μαργαρίτης Σαγιάς.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   corfuland.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: