Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Στη Ζίτσα πετάει τη μπάλα ο Δήμαρχος Πάργας.

 Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   epiruspost.gr.

   Στο Δήμο Ζίτσας πετάει τη μπάλα ο Δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος και σε αυτόν χρεώνει τη λειτουργία του κάμπινγκ στην περιοχή του!!!
Το κάμπινγκ συνεχίζει να λειτουργεί παρότι η μίσθωσή του είχε λήξει από το Δεκέμβριο του 2011... Το θέμα αυτό είχε αναδείξει με δημοσιεύματά του το Epiruspost.gr όμως ο Δήμαρχος Πάργας με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πρέβεζας περιέπλεξε περισσότερο την κατάσταση αντί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.
Έτσι λοιπόν ο κ. Λιόλιος υποστήριξε ότι το κτήμα του κάμπινγκ ανήκει κατά 85% στο Δήμο Πάργας και κατά 15% στο Δήμο Ζίτσας. Από το τμήμα του δήμου του έχουν αποσυρθεί όλα τα τροχόσπιτα. Έτσι όσα βρίσκονται σήμερα είναι στο μέρος που ανήκει στο Δήμο Ζίτσας. «Ο ενοικιαστής έχει αποχωρήσει από την ιδιοκτησία του Δήμου Πάργας.
Για το υπόλοιπο δεν έχουμε καμία ευθύνη. Δεν έχουμε και καμία δικαιοδοσία. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Λιόλιος.
Με άλλα λόγια λοιπόν για όσα συμβαίνουν στο κάμπινγκ ο Δήμαρχος Πάργας πέταξε την μπάλα στο Δήμο Ζίτσας. (Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι τα τρία στρέμματα του κάμπινγκ δεν ανήκουν στο Δήμο Ζίτσας αλλά σε κληροδότημα).
Όμως με τον τρόπο αυτό ο κ. Λιόλιος δεν μπορεί να...εξοστρακίσει και τις ευθύνες του!
Οφείλει λοιπόν να απαντήσει γιατί οι πόρτες και στο μέρος που ανήκει στο Δήμο Πάργας παραμένουν ανοιχτές και μπαινοβγαίνουν τα τροχόσπιτα.
Οφείλει να απαντήσει αν η άδεια λειιτουργίας του κάμπινγκ μειώθηκε και από τα δέκα στρέμματα περιορίζεται στα τρία.
Οφείλει τέλος να απαντήσει αφού η λειτουργία δεν αφορά στο τμήμα του Δήμου Πάργας από πού ηλεκτροδοτείται κι από πού υδροδοτείται το κάμπινγκ.
Τέλος οφείλει να κάνει έναν απολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο και να εξηγήσει γιατί από τα τέλη του 2011 και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για την αξιοποίηση του χώρου, αφού όπως ισχυρίζεται έχει αποβάλλει τον μισθωτή από την ιδιοκτησία του.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   epiruspost.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: