Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Σχολικές ειδήσεις, Δέσκειο Πάργας.

1.  Οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του 15μελούς θα γίνουν την Πέμπτη 10/10/2013.»
2. Οι γονείς των μαθητών της Α Γυμνασίου πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 11/10/2013 τις ιατρικές βεβαιώσεις στις οποίες να βεβαιώνεται ότι το παιδί τους μπορεί να παίρνει μέρος στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
3. Ο Διευθυντής και ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός του σχολείου μας για τη Σχολική Βία και τον Εκφοβισμό , κ. Οδυσσέας Τόλογλου, συμμετείχαν στη συνάντηση με τη συντονίστρια δράσεων πρόληψης «Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού» της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Γκάτσα Τατιανή, με θέμα «Ενδεικτικές Λειτουργίες για την Πρόληψη, τη Διαχείριση και την Αντιμετώπιση Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού», που έγινε την Παρασκευή 04/10/2013 στην Πρέβεζα.
4. Ο διαγωνισμός Μαθηματικών ΘΑΛΗΣ για τους μαθητές των Β και Γ τάξεων που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία (ΕΜΕ), θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα στις 19/10/2013, ημέρα Σάββατο. Η συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό είναι προαιρετική.
5. Το σχολείο θα υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και στην 13η Ευρωπαïκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας-CAMERAZIZANIO. Θα διαγωνισθεί η ταινία «Σιωπηρές Φωνές» που δημιούργησαν μαθητές του σχολείου μας στα πλαίσια Προγράμματος Σχολικής Δραστηριότητας.
6. Το σχολείο μας με την παραπάνω ταινία θα υποβάλλει αίτηση συμμετοχής και στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης…… μια ευκαιρία», που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.
7. Διαγωνισμοί στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν μαθητές του Γυμνασίου:
α. 2ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης (Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου). Διοργανώνεται από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών με θέμα: «Μαρτυρικά χωριά: ζωντανές φωνές της ιστορίας». Τα ποιήματα πρέπει να αποσταλοὐν μέχρι και την 11η Οκτωβρίου 2013.
β. Η Educartoon, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες» και η επιστημονική ένωση «Νέα Παιδεία» προκηρύσσουν Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Γελοιογραφίας – Κόμικς με θέμα «Οι νέοι σκιτσάρουν για την Ευρώπη». Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2013.
Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς μπορούν να σας δώσουν οι υπεύθυνοι καθηγητές κάθε τάξης.

 Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog   gymparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: